Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

Pesto variaties


bonnie f

Aanbevolen berichten

Oi kers-pesto:

-oi kers met wat peterselie en ui-loof. in totaal 50 gram

-goede olijfolie, ook 50 gram

-50 gram pijnboompitten

-25 gram oude kaas

-grote teen knof

-peper (geen zout ivm kaas

-scheutje citroensap

 

Ik denk dat er officieel iets meer olie in zou moeten maar ik vond het zo helemaal goed.

 

Ik ga het ook eens variëren met zonnebloempitten (die pijnboompitten zijn wel erg duur)

Men zegt wel: “Je bent wat je eet, maar wie wil er nu een krop sla zijn?”

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ga het ook eens variëren met zonnebloempitten (die pijnboompitten zijn wel erg duur)

 

Over smaak valt niet te twisten, maar toch.... Gaat ook best goed met zonnebloempitten! En zelfs met walnoten.

 

En wat groen variatie betreft is behalve zevenblad ook brandnetel een goede vervanging voor basilicum. Buiten het seizoen dan bedoel ik. In de tijd dat je consessies moet doen wat betreft vers voor handen. Want als er basilicum is dan ga ik niet voor m'n lol brandnetelpesto zitten eten. Maar goed, dat ben ik.

Veuvecouderc

De weduwe in 2012 blog/veuvecouderc/

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...