Jump to content

Martin Groen

Members
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Op internet is inderdaad weinig te vinden over deze plantjes! Wel op bepaalde afbeeldingen zie je het wel voorbij komen, maar deze planten zijn allemaal al groot. Zoals hierboven gezegd wordt. Lijkt het mij inderdaad ook beter om het weg te halen.
 2. Misschien kunt u een oplossing vinden samen met de gemeente... Wellicht dat zij een goede oplossing hebben waar u niks voor hoeft te betalen.
 3. Ik zie genoeg reacties die mij hiermee helpen. Mijn eerste keuze gaat uit naar regenwater. Alleen het is wel even aanzien of ik het ga redden met de hoeveelheid water. Mocht ik het niet redden dan zal ik denk ik een buitenkraan plaatsen. Misschien krijg ik binnenkort nog wel een creatief idee om regenwater op te vangen.... Bedankt allemaal voor jullie hulp!!
 4. Hoi Patrijs! Ik bedoel hiermee een opslag voor het hemelwater (HW)... hahah. Als u dat intypt dan komen er wel resultaten.
 5. Goedemorgen allemaal. In mijn tuin zou ik graag een buitenkraan willen laten plaatsen. Dit om in de droge periode makkelijk mijn planten water te geven en voor overige doeleinden. Alleen nu vind ik de prijzen die op deze pagina staan best hoog.. (https://mygo.nl/prijzen-buitenkraan-aanleggen) Nu twijfel ik om dit te doen of om een mooie HW opslag te laten plaatsen. Overigens is dat water ook beter voor de planten. Wat is jullie mening hierover?
 6. Deze bloemen kunnen goed tegen droogte en schaduw, wellicht dat dit iets voor je is: 1- De Astrantia 2- Anemone nemorosa 3- Varen 4- Hydrangea macrophylla (Hortensia) 5- Thalictrum (Ruit) Misschien dat er hier iets voor je tussen zit. Deze planten / bloemen hebben weinig onderhoud nodig wat perfect is in de schaduw.
 7. Hmmm... Ik heb op internet gekeken. Ik zie dat het kan komen door kou, warmte of door temperatuurwisselingen die de boom niet kan bijhouden. Aangezien het een jong boompje is, kan de temperatuur wel eens de oorzaak zijn...
 8. Beste lezers, Ik zou graag in de hoek van mijn tuin (die in aanbouw is) een moestuin willen beginnen. Nu wil ik graag weten waar ik aan moet denken voordat ik begin. Iemand die mij een paar goede tips kan geven? Bedankt!
 9. Het zal misschien dan wel leuk zijn om in een hoek van de tuin, eetbare planten neer te zetten. En de vlinderstruik vind ik een erg goed idee! Bedankt!
 10. Beste lezers, Binnenkort wil ik mijn tuin laten renoveren en wil ik er veel planten en bloemen in terug laten komen. Ik hou van veel kleuren in een tuin en vind het belangrijk dat insecten er goed in kunnen leven. Nu is mijn vraag of iemand sommige planten kan aanraden zodat het een prachtige lente tuin kan worden. Ik hoor graag van u! Bedankt en groet, Martin
×
×
 • Create New...