Jump to content

Wims

Members
 • Posts

  114
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Riga Letland
 • OCCUPATION
  pensionada (politie)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik heb een paar jonge fruitboompjes, appel en pruim. Die willen niet en zien er ziek uit. Al behandeld met Bordo, anti schimmel middel. Gaarne tips wat te doen.
 2. Wims

  Zwarte bes

  Zijn dit knoppen aan de struik? Of is dit een ziekte?
 3. Ik had ook een 2 jarig halfstam kersenboompje, De bast ging vorig jaar al "scheuren" en hij leek al ziek. Dit jaar ook vol met luis, alles geprobeerd maar op het eind al het blad bruin en dood. Ik heb hem maar gerooid en zet in october een nieuwe.
 4. Ons kerseboompje zit onder de luis ondanks een paar milieuvriendelijke zeepsop behandelingen. Toch maar weer wat sterkers?
 5. Wims

  Seizoen verregend

  Ik weet niet hoe het bij jullie is, maar hier in Letland is het seizoen tot nu toe verregend. Ik train groenten en aardappels voor hun zwemdiploma.
 6. Ons jonge kerseboompje heeft na de winter schade. Op verschillende plaatsen op de takken verliest hij bast. Is dat winterschade of ziekte?
 7. Zo, gisteren, na de eerste nacht met vorst, de tuin opgeruimd. Dahliaknollen uit de grond, tagetes weggeruimd en het tuinhuis winterklaar gemaakt. Het enige wat nog staat is boerenkool en andijvie.
 8. Vanmorgen de schade opgenomen na een hagelbui gisteren. Een drama, alles kapot gehageld.
 9. Nee, ben verder niks tegengekomen.
 10. Welke tuin bewoner knabbelt aan mijn aardappels? Iemand een idee?
 11. Hartelijk dank voor je reactie. Kan kloppen, we hebben de kas, vanwege slecht weer, veel dicht gehad. We gaan hem nu openlaten. Bedankt.
 12. Hallo, ik heb een probleem met enkele tomaten. Ze krijgen zwarte plekken op de steel. Iemand een idee hoe het komt? En of ik ze redden kan?
 13. Wims

  Klimroosvraag

  Onze nieuwe klimroos heeft veel nieuwe lange scheuten. Moeten we die wegsnoeien of laten gaan?
 14. Wims

  Een fijne kas!

  Ik heb een advertentrie gezien van een kas, polycarbonaat NANO. Dat zou het verbranden tegengaan. Iemand ervaring darmee? Of van gehoord?
×
×
 • Create New...