Jump to content

Tatjana

Members
 • Posts

  4
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tatjana

 1. Tatjana

  Hoi hoi!

  Dankjewel! Heb ik samen met mijn zoontje gemaakt van onder andere wijnkistjes. En ja, enorm veel bewoners. Vooral veel metsel bijtjes. Dit jaar daarom er nog een kastje bij gehangen en ook deze zit helemaal vol momenteel.
 2. @MrWahloh owwww deze lijken inderdaad erg op degene die wij hebben staan! Zou inderdaad heel goed die kunnen zijn. Dan ga ik denk ik vandaag de eerste courgette maar eens oogsten want hij begint al behoorlijk groot te worden! Zijn alle planten die je hebt met witte vruchten? Ben benieuwd wat er bij mijn andere plant uit komt haha Dankje voor je info!
 3. Hi, Ik heb dit jaar met mijn zoontje drie courgette planten opgekweekt met de ah moestuintjes, 2 van de 3 planten doen het enorm goed. Eerst heel veel mannelijke bloemen maar de vrouwtjes kwamen uiteindelijk ook. We zijn vrolijk in de weer geweest met een kwastje. De bestuiving zou dus goed moeten zijn gegaan. Inmiddels hebben we 1 grote courgette die qua formaat rijp is om te plukken, alleen de kleur is een beetje vreemd voor mij. Namelijk wit/lichtgroen. Hebben we iets verkeerds gedaan of is dit gewoon een andere soort? En zo ja, is die eetbaar? Wat foto’s:
 4. Tatjana

  Hoi hoi!

  Hey hallo, even voorstellen. Ik ben Tatjana en heb m’n grote teen in het moestuin leven gedipt. Geen professionele moestuin hier maar ik gooi hier en daar wat de tuin in en leer gaandeweg. Vorig jaar voor het eerst vanuit zaad tomaten, paprika en pepers op gekweekt en dit jaar samen met mijn zoontje met wat meer verschillende dingen aan de gang. Wellicht niet de beste kwaliteit maar we zijn vooral aan de gang gegaan met de ah moestuintjes. Inmiddels hebben we al 3 oogsten radijsjes gehad, de aardbeien 🍓 smaakten lekker en hebben we ook nog sperzieboontjes, courgette, pepers, tomaten en pompoen in de tuin. Een vrolijke wirwar van van alles en nog wat en we genieten er enorm van. Echter komen er afentoe wat vragen bovendrijven en zodoende hier op het forum terecht gekomen. Hoop er een boel bij te leren hier! Hier wat foto’s hoe onze plantjes er momenteel bij staan 😊
×
×
 • Create New...