Jump to content

anja247

Members
 • Posts

  27
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Delft
 1. Ik heb het ook voor het eerst geprobeerd, dit jaar, in grote plantpotten. Ben heel benieuwd wat het gaat opleveren! Vraagje over speciekuipen: is deze plastic wel veilig voor eetbare planten?
 2. you are welcome, allebei ik ben gek op vijgen, altijd leuk om mensen hiermee blij te maken!
 3. Ik heb nog een gewone stek en die "lange slungel" over, als er nog meer belangstellenden zijn.
 4. uh, ik denk dat er iets niet helemaal goed is gegaan ik ben morgen pas rond 19.00 thuis, als dat niet te laat is voor jullie? anders kan het misschien op een andere dag - het heeft iig geen haast Ik weet niet of mijn PM die ik gisteren stuurde goed is aangekomen (met het forumonderhoud). Dus nog maar even hier. Komt het eventueel uit als ik vrijdag ergens langskom? Of heb je liever een andere dag? Ik kom vast nog wel eens in Delft de komende tijd.
 5. Leuk Ik ben waarschijnlijk komende vrijdag in Delft. En heb thuis (na goed overleg ) een heel fijn plekje voor ze waar ze mogen wortelen. Dus wie weet.
 6. Jazeker, twee lichtingen per jaar. Eerste lichting wordt rijp aan de boom, de tweede niet - maar ik pluk deze kleine groene vijgjes toch, en konfijt ze heel. Ik woon nu sinds twee jaar op dit adres, en heb stekjes meegenomen van mijn grote vijgenboom bij mijn vorige woning. Een stek heb ik na de verhuizing gelijk in de grond gezet, er zitten nu al rond de vijf, zes jonge vijgen aan.
 7. Voor wie ze een goed thuis kunnen geven, heb ik drie stekjes Brown Turkey om op te halen bij mij in Delft (sorry, foto staat op z'n kop). Ik heb ook een uit de kluiten gewassen stek van zo'n 1m60 met lange dunne takken, was het vergeten achterin de tuin in een schaduw-hoek
 8. Ik heb ook voor het eerst een mis-oogst van courgettes. Tussen de naaktslakken plaag en de mannelijke bloemenshow heb ik nog geen een courgette gezien. Ik heb verschillende soorten geplant. Pampoenplanten doen het uitstekend. Het is mij een raadsel.
 9. Alles is inmiddels weg, veel mensen zijn langs geweest
 10. Dat is jammer, stevia. Het druppelt gestaag weg, beetje bij beetje. Ik ben blij dat ik een aantal mensen heb kunnen helpen, ik vond het zonde om deze vruchtbare bodem met de gft weg te doen. Nog één weekje, dan voer ik alles af. Dus er is nog even kans om wat op te halen. Groetjes, Anja
 11. Ik woon in Capelle a.d. IJssel, wijk Schollevaar. Ik heb achter in de tuin een ren met twee kippen en twee konijnen - op een ondergrond van tegels heb ik over de jaren een flinke laag van mulch, houtsnippers en stro gemixt, dat samen met de afvalproducten van kip en konijn heeft gezorgd voor een heel rijke boden, vol met wormen enz. Ideaal om te composteren. Ik ga verhuizen en moet deze paradijsje afbreken... maar vind het zonde om dit in een gft bak weg te gooien. Als ik iemand hier blij mee kan maken, stuur gerust een bericht en we spreken een dag en tijd af. Breng wel je eigen zak(ken) mee.
 12. Ik ga verhuizen, en moet met pijn in mijn hart afstand doen van mijn volkstuintje op het volkstuincomplexin De Tochten. Het is een Verblijfstuin dus je mag zomers overnachten. Geen electra, wel water. Een oase van rust op bijna 250m2 (tuintje is nagenoeg vierkant, met een oppervlak van 246m2). Huisje is te koop; niet nieuw, maar solide. Afgelopen jaar is een nieuwe dak op gezet. Jaarhuur perceel verschuldigd aan vereniging. Vandaag en morgen wordt op het complex Koningsdag gevierd met een markt, gezelligheid... wil je langs komen om het tuintje te bekijken, stuur mij een bericht en we spreken af. Anders op een andere dag, kan ook. Vraagprijs is €2500 Update: verkocht
 13. Ik heb nog steeds wat knollen over, als er nog belangstellenden zijn
 14. Paardenbloem blaadjes, mijn kippen zijn dolblij hiermee, vooral de jonge blaadjes! Gelukkig vind je ze echt overal
×
×
 • Create New...