Jump to content

Spitskool

Members
 • Content Count

  855
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Zuid-Holland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. En ik moet me helaas toch afmelden. Er zijn familieverplichtingen waar ik niet onderuit kom.
 2. Pepers, heel veel pepers. En een veels te lekkere jam (waar vriendlief niks van gaat proeven). Maar ook: chilivlokken, paprikapoeder, s├╝ppengewurz, lindebloesem-kweepeer-thee, gedroogde kastanjechampignons en... en... en... Teveel om op te noemen. Mellie krijgt alle eer van een prachtig mooi en ontroerend verrassingspakket.
 3. De inheemse blauwe bes (zure grond) en de Japanse gember zijn twee planten in mijn tuin die de schaduw echt prefereren. Er is een eetbare krulvaren die het ook goed in de schaduw doet. En de eetbare hosta is misschien ook het proberen waard? Succes ermee. Ik hoop dat je toch wat leuks vindt voor je schaduwtuintje!
 4. Wil ik me net aanmelden, hoor ik dat ik al aangemeld ben. En bedankt Mellie. Ik ben dus de +1 van Mellie.
 5. Heb je daar een recept bij? Want dit klinkt wel heel appetijtelijk.
 6. Oh, leuk. De zonnewortel lijkt me wel wat. Ik moet mijn lijstje nog online zetten, dus ruilen gaat wat lastig. Maar ik neem een heel kratje mee met van alles en nog wat aan plantjes. Aardbei, tuinboon, oesterblad en meer. Misschien kan je daar even in grabbelen?
 7. Naast de spa rood, het zout en de smeersels neem ik ook wat crackers mee en watermeloen. Yay voor watermeloen!
 8. Ik neem wat vegan smeersels mee voor al dat brood dat ik op de lijst zie staan. Verder twee flessen spa rood. Misschien dat er nog wat bij komt (salade o.i.d.), maar daar wil ik me nu nog even niet op vastleggen.
 9. Ik ben -onder voorbehoud- volgende week donderdag en vrijdag in Drenthe. Ik kan een detour maken en wat frambozen op de achterbank plaatsen, maar dat ligt wel aan de exacte invulling van die Goudse versnapering Goldfish.
 10. Heb je de crosnes toevallig nog? Dan zou ik daar wel wat van willen in ruil voor die oesterblad-pol.
 11. Mijn oesterblad staat er ondertussen weer fris en fruitig bij, dus ik kan kijken of ik wat voor je kan scheuren. Daar is het nu toch de juiste tijd voor. Als het lukt, neem ik het voor je mee appelvrouw. Nieuwe ronde, nieuwe kansen.
 12. Ik heb dit jaar helaas geen stekjes. Maar ik kwam wel kleine plantjes tegen van deze citrusvariant in Ranzijn. Off all places. Dus voor wie interesse heeft...
 13. Wat leuk. Ik heb inderdaad nog steeds een plekje voor die koriander. Kom je toevallig naar de MTFD?
 14. Ik ben er ook bij! Heel veel zin in. Mijn moestuinopstart verloopt wat trager dit jaar, dus ik maak geen ruillijstje, maar zal wat willekeurigs meenemen voor de weggeeftafel.

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...