Jump to content

Tess78

Members
 • Posts

  3
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Zuid- Holland
 1. Bedankt voor jullie reactie. Op loop afstand is natuurlijk ook het fijnst. In de plaats en wijk waar wij willen gaan wonen is ook wel een volkstuincomplex op loop afstand, maar daar loopt een hoogspanningsmast overheen. Vind ik niet z'n prettig idee. Dus daarom die op 12 min afstand die ligt op een fijnere plek. Ik hoop dat ze snel een plekje hebben voor me, de wachtlijst schijnt hier niet zo lang te zijn. Groetjes Tess
 2. Vraagje, Zit er aan te denken om me aan te melden voor een volkstuin. Nu vroeg ik me af hoe ver jullie (voor wie ook een volkstuin heeft) van jullie tuin vandaag wonen. Het volkstuincomplex wat ik op het oog heb is 12 min met auto. Het is wel de bedoeling als onze flat verkocht is daar wat meer in de buurt te gaan wonen. Ik hoop graag jullie ervaring te horen.
 3. Hallo allemaal, Ik ben Tess en woon samen met mijn vriend in de omgeving van Den Haag. Heb nu nog een balkon maar hoop binnenkort toch wel een tuintje te hebben, ons huis staat al enkele jaren te koop. Dit jaar staat ons balkon ook helemaal vol met veldsla, rucola, kropsta, kruiden, tomaat, oost indischekers, bieten en natuurlijk nog wat gezellige bloemtjes. Zal wat foto,s maken en hier plaatsen. Hoop hier een hoop te leren, wat ik ben nog een beginnende tuinierder.
×
×
 • Create New...