Ga naar inhoud

stefanie

Members
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke informatie

  • Woonplaats / Regio
    nieuw lekkerland
  1. Hoi jootje Oke dan is dat toch net zo makkelijk. Wat ik me alleen afvroeg..ik heb nu 500 g rabarber met 100 g suiker gedaan. Nu wil ik het van de week met gelei suiker doen ipv met gewone suiker. Maar is deze verhouding ook goed voor de houdbaarheid. Omdat ik zag dat het bij jam 1 op 1 is.
  2. Haha oke Hartstikke bedankt voor de tips Rabarber is voor mij hartstikke nieuw dus kan er lekker mee gaan experimenteren!
  3. Bedankt voor de reacties! Maar kan het geen kwaad als de suiker al wel toegevoegd is?. Ik heb gelezen dat als je jam maakt je het in jampotten kan doen en op zn kop af laten koelen zodat het dan vacuum trekt. Zou dit voor de compote ook gelden of zal het dan toch bederven. Heb begrepen dat de houdbaarheid ook met de suiker te maken heeft
  4. Hallo allemaal Ik ben nieuw hier en heb even een vraag. Dit weekend heb ik voor het eerst rabarbercompote gemaakt voor in een taart. Aangezien het goed gelukt is en lekker smaakt wil ik dit vaker maken. Nu is mijn vraag hoe en hoelang kan ik rabarber compote bewaren. (Zodat we het het hele jaar door kunnen gebruiken). Kan het bijvoorbeeld in de vriezer. Zoja zou het dan niet te waterig worden. Of zal ik het ook in jampotten in de kelder kunnen bewaren. Hopelijk kunnen jullie me helpen. Groetjes stefanie
×
×
  • Nieuwe aanmaken...