Jump to content

Margje

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 1. Ik heb een tweetal paprikaplanten staan, een binnen en een buiten. Van een van de paprika's verdrogen de bloemetjes en vallen er af zonder dat er een paprika aan komt. Wat kan hiervan de oorzaak zijn?
 2. Ik heb dit jaar een voederhuisje voor de vogels geplaatst aan de schutting. Wordt druk bezucht door de tuinvogels. Helaas zijn de katten in de buurt hier ook achter gekomen en hebben inmiddels al wat vogels te pakken gehad. Vandaag klom een van de katten zelf op de schutting om bij het huisje te komen, gelukkig had hij geen succes Ik heb geen boom in mijn tuin om het huisje in te plaatsen. Wat zou een goede oplossing zijn, iets van gaas?
 3. Ik heb even een nieuw bericht gemaakt. Hebben jullie nog goede tips hoe ik het beste mijn groente en bloemen kan zaaien?
 4. Bedankt, ik heb een nieuw bericht gemaakt met een vraag hoe ik het beste kan zaaien (niet hoe maar of jullie tips hebben)
 5. Margje

  hallo

  Wel zo netjes om mij voor te stellen. Ik ben margje, woon in noord-holland en ben 36 jaar jong. Ik ben sinds kort in het bezit van een perceeltje op een volkstuin. Het perceel is 140 m2 en heeft een kas van 2,30 bij 3 meter. Super blij mee! Heb weinig kennis van de moestuin en tuinieren maar ik hoop dit hier te leren. Andere hobby's zijn mijn hondjes, fitness en koken.
 6. Ik heb sinds volgende week toegang tot mijn nieuwe moestuintje met een (kleine) kas. Ik kan niet wachten om te beginnen! Wat kan ik in februari al zaaien?

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...