Jump to content

Annette

Members
 • Posts

  157
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Annette

 1. verschillende groenten ingemaakt, doperwten, boontjes, tuinbonen.
 2. Tuinbonen geoogst, maar volgens mij toch iets te vroeg
 3. Vandaag spinazie, een krop sla en tuinkers
 4. Spinazie geoogst en opnieuw gezaaid, sla en tuinkers geoogst.
 5. Uitgeplant, bonen en een rijtje prei en wat onkruid gewied.
 6. Aardappels opnieuw aangeaard, heb ze in autobanden gezet maar ook gewoon zo in de tuin. Zaailingen weer naar buiten aangezien het lekker weer is ( vandaag nog )
 7. Yep ! Rabarber in stukken met water koken. Water heb ik een beetje op de gok gedaan. Koken, af laten koelen en dan door een zeef. 700gr. suiker op 1l sap. Opwarmen zodat de suiker smelt en van het vuur af voordat het kookt.
 8. Net rabarber limonade gemaakt met sap van een halve citroen, is nog warm maar smaakt al goed.
 9. Gister lukte het niet de foto's te plaatsten, dus nu nog 1x proberen. Aardappels aangeaard en aardbeien in de ton gezet en nog wat in de rest van de achtertuin. Verder onkruid gewied.
 10. Gezaaid, rucola, mosterdsla, radijs, veldsla, tuinkers.
 11. Klein beetje doperwten voor de sla.
 12. Geplant 9 tomaat, basilicum, gezaaid bladkool, veldsla, amsoi, rucola, en een rijtje wortel.
 13. Vandaag ook een spinazie taart gemaakt, met spinazie uit de tuin, eieren, kaas en zout. Heel simpel maar wel heerlijk !
 14. Spinazie voor de spinazie taart.
 15. Pluk sla, eikenblad sla en spinazie voor in de sla
 16. Vandaag door de blubber gebaggerd. Tunnel weggehaald, boven de (wat ik dacht) courgettes en pompoen. Maar het blijken alleen maar pompoen te zijn en misschien nog 1 komkommer. Veel spaghetti pompoen. En verder nog komkommer geplant.
 17. regenton omgetoverd tot aardbei bak en een aantal aardbeien erin gezet. courgettes tijdelijk uitgeplant in de achtertuin, eigenlijk moeten ze naar de groetentuin maar heb nog steeds niet alles gespit. Is heel veel werk aangezien het overwoekerd is met kweekgras. Ben al weken iedere dag aan het spitten. Maar wat gespit is ziet er mooi uit en daar plant en zaai ik ook gelijk.
 18. Vandaag sla , ui en prei uitgeplant in de achtertuin.
 19. Weer een stuk gespit, uien gepoot, uien geplant, en wortel gezaaid. Ik ben bijna op de helft van mijn tuin , wat betreft spitten. Zit heel veel kweekgras in
 20. 2 witte aalbes, 2 rode aalbes en 2 kruisbes, 1 pruim boom geplant.
×
×
 • Create New...