Jump to content

tine

Members
 • Posts

  65
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  friesland
 1. Henk je hebt concurrentie ik zit ook in de buitencategorie. Ik wacht ook met zaaien tot eind februari. Dat is nog niet zo makkelijk met al die enthousiastelingen op het forum.
 2. Ik gebruik plastic roerstaafjes beschreven met watervaste stift.
 3. De moestuin is op het noord-oosten, er komt genoeg zon in.
 4. Menph het is fsc hardhout, niet gebeitst. Geedee ik heb het nog niet helemaal duidelijk want alle zaden zijn nog niet binnen. Mijn bestelling van van der Wal komt eind januari met de pootaardappels. Gebruik de tekst op het zakje om een planning te maken Ik begin denk ik eind januari/begin februari met de pepers daarna de witte kool express.
 5. Ik wil het voorzaaien in wc-rolletjes gaan proberen!
 6. Ik heb er veel zin in. Veel meer zaden uitgezocht dan andere jaren, dit door uitbreiding van de moestuin en inspiratie door dit forum. Ik ga zaaien: andijvie geante maraichere sel natacha baby leaf mix biet cylindra biet egyptische platronde biet kogel bladmoes namenia broccoli groene calabrese chinese kool granaat courgette black beauty crumolo verde goldana goudbal goudsbloem groenlof poncho kamille kerstomaat rote murmel knolselderij dolvi prager reuzen knolvenkel solaris F1 komkommer gele tros koolrabi delikatess blauwe kropsla zomerdiamant little gem mais tasty sweet F1 meiraap platte witte mei misticanza gemengde rauwkost oostindische kers paprika sweet californian wonder pastinaak Javelin F1 paarse peper (zaden gekregen weet niet hoe de naam is) pompoen uchiki kuri rode peper rossa di chiogga roodlof radijs cherry belle ramenas ronde zwarte winter rode eikebladsla savoyekool bloemendaalse gele sla saladin snijbiet gele witribbige stengelui ishikura stoksnijbonen supermarconi stokslabonen neckerkoningin tagetes bolero tomaat balkonstar tuinkers veldsla verte de cambrai gala wilde rucola witte kool expres winterwortelen Flakkese winterpostelein zomerwortel juwarot zonnebloemen
 7. Fijne dagen en een goed groeizaam 2012
 8. In West-Stellingwerf het niet friestalige deel van Friesland wordt boerenkool boeremoes genoemd.
 9. Het lijkt me erg leuk om er bij te zijn maar het hangt nog even van wat familieverplichtingen af of ik kan komen. Mocht er iemand uit Friesland met de auto gaan kunnen we de kosten delen. Ik heb wel een auto maar vind het altijd erg spannend als ik ergens heen moet rijden waar ik nooit ben geweest. Als verder niemand met de auto gaat wil ik het wel doen met wat coaching van ervaren zelhemgangers.
 10. Leuk dat er nog zoveel in de tuin staat. Ik heb nu een kale tuin en wil het volgend jaar om deze tijd anders. Door dit forum bestel ik nu veel meer soorten groentezaden en voor een langer seizoen. Leuk, ik heb er zin in.
 11. ik heb aangestampte grond als paadjes, zo nu en dan wieden, het bevalt mij goed
 12. heeft mijn man vandaag gelopen op het knoflookstuk, ik had het afgezet met twee plantensteunen en hij meende dat op te moeten ruimen. Ik had het in oktober nog gezegd maar dat was hij vergeten. Ik hoop dat er nog wat opkomt, ik had ze diep gezet.
 13. Ik heb gewone knoflook in de grond gestopt maar nog niets te zien.
×
×
 • Create New...