Jump to content

Jorg

Moderators
 • Posts

  4,459
 • Joined

 • Last visited

About Jorg

Personal Information

 • LOCATION
  Utrecht

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik heb nog 2 kanshebbers staan. Deze is in de pan beland. Ging nog net… Gewicht 692 g (camera glas is kapot en dus wazig, grote foto beschikbaar voor spelleider 👍).
 2. p.s. zit zand/stof in iphone lens, daarom wazig ☹️
 3. Ja, heel vervelende plaag die koolgalmug. Ik schreef er eerder hier over: Koolgalmug: geen hart of een misvormt hart bij kolen - Problemen in de moestuin - Moestuin Forum Kies voor het fijnste insectengaas en zorg dat het goed afsluit onderaan.
 4. Had ik gezien en meegenomen. Dank!
 5. Kun je aangeven waar? Op de pagina ongelezen?
 6. Niet altijd, maar meestal wel. Oorzaak kan overload servercapaciteit, scripts, programma's, etc. zijn
 7. Volgend weekend neem ik contact op met de designer van het thema om de wijzigingen door te voeren. Mocht je nog wat opgevallen zijn, laat het dan nog even weten.
 8. Gevonden. Ik had ook in mijn eigen gebruikersinstellingen wat gerommeld 😁
 9. Oorzaak was een automatische restart van de server, waarna een programma op de server niet op de juiste instelling stond.
 10. @rorror Dat zou ik ook denken, maar als ik bijvoorbeeld https://www.moestuinforum.nl/topic/33499-druiven-topic-2021-tafel-en-wijn/ open dan krijg ik pagina 2 te zien, terwijl ik de berichten op pagina 1 ook nog niet allemaal heb gelezen.
 11. Ik heb die instelling eerder geprobeerd nadat Loes mij wees op de instellingen besproken toen we deze software installeerden. Dit is toch een andere optie dan die we eerst hadden (vandaar nog in het Engels). Ik constateerde dat als ik "take me to comments i havent read" aanzet, ik ook bij het klikken vanuit de forumcategorieën naar het laatste bericht wordt gestuurd. Ook als ik een topic nog helemaal niet heb gelezen. En daar lijkt mij het niet wenselijk, want dan zou je idealiter beginnen bij het eerste bericht. Toch? Ik heb de instelling nu even aangezet. Graag jullie bevindingen.
 12. Dankjewel Loes, heel erg fijn dit! Helaas zie ik die optie niet meer in het instellingen lijstje (streams) staan. Ga het in ieder geval even na bij de softwareleverancier.
 13. @[email protected] Was dat bij de vorige layout ook zo? Vaag staat mij bij dat we dat toen hebben laten wijzigen, maar zeker weet ik het niet meer. Kan het ook niet direct terugvinden. Verder blij met deze software, dat er standaard ook veel individueel aanpasbaar is. Dank voor het uitzoeken en proberen rorror en loes.
 14. Dank voor deze check Loes. Ik zie ze inderdaad ook als moderator, maar mooi dat je dat bij anderen dus niet ziet Dank voor alle reacties tot nu toe, in het 2e bericht heb ik ze bij elkaar gezet.
 15. Reserveren voor samenvatting feedback / issues Layout Recente berichten zijn niet meer vetgedrukt Link moestuinseizoen gaat naar laatste reply (was in oude versie ook al). Moet naar post gaan. aantal posts in k in plaats van volledig uitgeschreven Lettertype te klein / grijs (start nieuw topic, homepage) - slecht leesbaar Recente bericht gaat niet naar laatst geposte bericht @naam is zwart, leidt af. Vorige layout was dit alleen groene tekst. groene ballon met witte tekst Niet alle nieuwe woorden zijn vertaald. Weergave breadcrumb balk is anders dan op oude forum (mobiel) - kost ruimte Uitlijning titel / h1 op mobiel te dicht bij rand Op homepage staat in bruin NIEW in plaats van NIEUW bij nieuwe berichten Functies/technisch Waarschuwingen en badges meldingen worden standaard getoond, ondanks dat functie uit staat. Wijzig knop is niet meer direct beschikbaar maar zit achter drop down menu. Pages functie nalopen
×
×
 • Create New...