Jump to content

Jorg

Members
 • Content Count

  4,183
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Utrecht

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jorg

  Klussen, binnen!

  En heel goed, een lekker biertje staat klaar na al dat harde werk 👍
 2. Bedankt voor de gedetailleerde feedback! Dat maakt het makkelijker voor de programmeur om te achterhalen waar het fout gaat. Ik heb hem zojuist de casus gemaild. Blijf aub aangeven waar je problemen ervaart. Wees dan zo specifiek mogelijk wanneer, wat je deed, etc. Mijn initiële beeld: dit is niet vanaf het begin, maar iets van de laatste weken, zowel via website als via taptatalk app. Die laatste weken kan mogelijk verklaard worden door de drukte. Het is echt behoorlijk druk op het forum. Dat vraagt wat van de servercapaciteit, wat weer kan verklaren dat er hickups optreden bij het wegschrijven van berichten in de database. + wat onderliggende zaken die mogelijk geoptimaliseerd kunnen worden. Kortom: vraag staat uit en blijf aub melden!
 3. Maar als ik het goed begrijp @iedereen pas sinds deze week? En niet altijd maar soms?
 4. Ik heb jullie berichten gelezen. Bedankt voor het plaatsen! Ik kom er op een later moment op terug.
 5. Cloudflare? of een forum error?
 6. Mijn ouders hebben een IBC op denk ik 40 cm van de grond staan met een timer van Gardena (die ook in het aardbeientopic genoemd wordt - model dat werkt vanaf 0 bar). Daarop zijn zo'n 64-70 capillaire slangetjes aangesloten. Werkt perfect. Weet niet of die Gardena Timer nog te koop is? Tip, plaats er zeker ook een PE filter voor. De opstelling: IBC > Hoofdkraan > PE Filter > Timer > druppelaars
 7. Jorg

  Oude blogs ?

  Knop helemaal rechtsonder op startpagina markeert alles als gelezen, dus ook de blogs. Helaas is die functie er niet bij blogs
 8. Compost verdeeld, verteerde paardenmest door gemengd bij de aardappels, kolen en paprika bedden. Nog niks geplant, wacht nog even de temperatuur van komende dagen/nachten af.
 9. Done! Designer heeft ook een nieuwe versie aangeleverd. Deze wijzigingen zijn als het goed is nu voor iedereen zichtbaar (was een lange lijst met feedback). Niet gerealiseerd: - Klikbare titels sidebar (geplande evenementen, recente berichten, moestuinseizoen) - Link naar moestuinseizoen weergave in mini profiel bij elk bericht Deze twee en nog een paar andere laat ik nog even uitzoeken door de programmeur, maar het ziet er naar uit dat we deze voorlopig even moeten parkeren.
 10. Voor wie hun blog ontbrak, graag een check of alles nu goed is over gekomen. Vanmiddag heeft de programmeur een ander script losgelaten op de oude database. In het eerste script werden alle blogs in een databasetabel BLOG_USERS meegenomen. Dat klinkt logisch als de plek waar de gebruikers met een blog in staan, maar blijkbaar was dat toch niet het geval. In een andere databasetabel zijn ook de ontbrekende blogs teruggevonden. Graag jullie check. Wat betreft het pauze tekentje: dat heeft te maken met de notificatiefunctie. Als een tabblad inactief is voor een bepaalde tijd, stop het forum ook met het actief ophalen. De designer heb ik ook een lijstje met reviewpunten gestuurd, maar daar heb ik nog geen reactie van terug. (geen probleem gezien de huidige crisis).
 11. Jorg

  Bedden plantklaar maken

  Helaas niet zoals in Zeeland gratis van de milieustraat (in Zeeland was dat prima schoon spul). Hebben het met een aantal mensen ingekocht bij een loonbedrijf. Wel groencompost, geen gft compost.
 12. Aanstaande vrijdag wordt er waarschijnlijk compost geleverd. De koolplantjes en uien groeien ook al goed en de aardappels liggen te spruiten. Tijd dus om de bedden plantklaar te maken. Nog twee te gaan:
 13. Dat is vreemd, ik ga het uit laten zoeken. Vrijdag stuur ik de verzamelmail naar de programmeur (en ook een naar de designer) voor de laatste ronde. Ik zie zo snel niet waar het aan ligt. Ik dacht eerst aan registratiedatum, maar Flup (2014), roeier (2016) en rorror (2019) kan het niet aan liggen. Hmm Erny, dan moet er denk ik dat de forumregels iets aangepast moeten worden om dat te verbieden
 14. Hoe voeg je een beschrijving toe aan je moestuinseizoen Heb je al een eigen moestuinseizoen? Dan kun je een korte beschrijving opnemen van je moestuin, bijvoorbeeld hoeveel m2 je hebt en waar je de andere forumleden in mee wilt nemen. Een beschrijving boven je moestuinseizoen voeg je hier toe.

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...