Jump to content

JanP

Members
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Uithoorn

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Onze COX heeft verleden jaar voor het eerst heel veel vruchten gegeven(het boompje is 2 jaar oud), dit jaar niet één bloesem eraan, wat kan hiervan de oorzaak zijn....????
 2. Tuinbanaan stekken Musa-Bajoo zijn ongeveer 1 Mtr.hoog. € 25.00
 3. Heeft er iemand op dit forum verstand van wat dit is en wat kan ik er tegen doen?
 4. Ik heb van mijn Cox appelboompje een leiboom gemaakt, en hij hangt vol met vruchten.
 5. JanP

  Banaan

  Wij hebben hier al meer dan 15 jaar een bananenplant ( Musa basjoo) in de tuin staan, nog nooit ingepakt gehad, elk voorjaar kwamen er nieuwe stekken uit de grond, alleen afgelopen winter dachten we nu is het afgelopen één berg snot lag er in de tuin, en wat schets onze verbazing meer dan 10 stekken kwamen er opnieuw uit de grond. Een stek heb ik in een pot gezet met louter alleen potgrond. Op de foto is te zien hoe hij/zij er nu biijstaat, hij/zij komt straks weer boven het PEN huisje uit.
 6. Dit zijn onze druiven, en ik doe er weinig aan, dit zijn de blauwe zonder pit, en super lekkerzoet.
 7. Ook hier hetzelfde probleem, boompje staat vol in de zon.
 8. Leirek gemaakt voor mijn coxappelboompje.
 9. Ik heb in een lange plastiek bloemenbak voor de gein een keer zilveruitjes gezaaid, en heb ze nu geoogst, ze zien er goed uit, maar de volgende keer wil ik toch iets grotere uitjes uitzaaien, welk ras moet ik dan nemen ?
 10. Dank je wel voor je reactie, dit is het pruimenboompje. Zie foto:
 11. Een paar jaar geleden heb ik uit een pruimenpit zelf een boompje gekweekt. Verleden jaar zaten er zo maar 3 bloesempjes in maar geen pruim uitgekomen. Dit jaar zit hij vol met blad maar geen bloesem te bekennen, wat is er aan de hand ?
 12. Ik ben Jan 72 jaar jong, ik heb gelijk een vraag. Een paar jaar geleden heb ik uit een pruimenpit zelf een boompje gekweekt. Verleden jaar zaten er zo maar 3 bloesempjes in maar geen pruim uitgekomen. Dit jaar zit hij vol met blad maar geen bloesem te bekennen, wat is er aan de hand ?
×
×
 • Create New...