Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

Opendag de Bolster 18 juli


kathy78

Recommended Posts

Hoi iedereen,

 

Druk met de moestuin maar via een ander topic kwam ik op de website van de Bolster biologische zadenhandel. Blijkt dat ze zaterdag 18 juli een opendag hebben. Lijkt me leuk om er heen te gaan. Ik woon in Zwijndrecht (tussen rotterdam en dordrecht) dus toch 1.5uur rijden. Misschien zijn er mensen die op de route van Zwijndrecht - Epe wonen en het leuk vinden om mee te rijden. Ik heb ook aan een vriendin gevraagd of ze meegaat. Indien ja heb ik nog 3 plekken in mijn auto. Eventueel gekochte spullen kunnen mee, achterbak is redelijk tenzij je nog een waterton wil meenemen .

 

Stel me gelijk even voor. Ben een moestuinierder sinds een paar jaar. Veel uitproberen met vallen en opstaan. Woon in Zwijndrecht en ben contactpersoon voor moestuin de Yp die vorig jaar via de gemeente gestart is.

Link to comment
Share on other sites

Zo net terug van de Bolster.

Was een leuke dag. Gezellig druk daar. Leuk om te zien hoe zaden nu eigenlijk gewonnen worden en uiteindelijk schoon in de zakjes terechtkomen.

Verder veel gehoord hoe je planten kruist tomaten en pompoenen. Natuurlijk nog wat leuks meegenomen. Workshop thee van kruiden gevolgd. En een paar zakjes perzikpitten ingeslagen om uit te proberen rondom de planten waar de slakken verzot op zijn.

Al met al een hele leuke zonnige dag.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...