Jump to content

Enjoy!

Members
 • Posts

  618
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Gelderland
 1. Helaas is de inschrijftermijn voor ronde 1 is gesloten. Uiteraard kun je wel aan ronde 2 meedoen. Morgen gaan de eerste enveloppen de deur uit, naar Monika en Pieter16! Het gaat hierbij inderdaad om brievenbusdoosjes waar best wel wat in past Jammer, termijn is wel heel snel gesloten, of lijkt dat zo?
 2. Pompoensoep met de laatste Jalenopeper en Italiaanse puntpaprika uit de kas. Verrukkelijk soepje geworden!
 3. Die zonder datum kunnen misschien nog naar Jorieke voor de varkens ? Ze kunnen ook naar www.zadenvoorvoedsel.nl Dan kunnen mensen in Afrika(en andere plaatsen op deze wereld) er hun voedsel mee verbouwen..ik wil ze dan wel bij je halen Wortel. Woon bij jou in de buurt
 4. Succes met alle "winterrust-werkzaamheden"! Leuk dat jullie dat doen.
 5. Even op de eerste pagina van dit lijntje kijken. Daar staan de lijstjes. Als je het daar niet kan vinden kan je een pb sturen naar de beheerder van de zadenenvelop.. Veel plezier met uitzoeken!
 6. Wellicht is het handiger om de volgende op de lijst een pb te sturen Groentjuh? De afspraak is dat als iemand na twee dagen niet reageert dat de volgende dan aan de beurt is.. Dat is dan wel zo leuk voor de anderen op de lijst lijkt mij.
 7. Blijven de enveloppen een beetje hangen? Dat zou erg jammer zijn. Overigens is de status van A nog niet bijgewerkt...
 8. Ziet er ook praktisch uit Oudholland. Kijken of manlief een keer zin heeft. Alhoewel ik het komende jaar wel voorzien ben. Heb bijna 500 moestuinbakjes van AH gekregen..
×
×
 • Create New...