Jump to content

Enjoy!

Members
 • Posts

  618
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Enjoy!

 1. Helaas is de inschrijftermijn voor ronde 1 is gesloten. Uiteraard kun je wel aan ronde 2 meedoen. Morgen gaan de eerste enveloppen de deur uit, naar Monika en Pieter16! Het gaat hierbij inderdaad om brievenbusdoosjes waar best wel wat in past Jammer, termijn is wel heel snel gesloten, of lijkt dat zo?
 2. Pompoensoep met de laatste Jalenopeper en Italiaanse puntpaprika uit de kas. Verrukkelijk soepje geworden!
 3. Die zonder datum kunnen misschien nog naar Jorieke voor de varkens ? Ze kunnen ook naar www.zadenvoorvoedsel.nl Dan kunnen mensen in Afrika(en andere plaatsen op deze wereld) er hun voedsel mee verbouwen..ik wil ze dan wel bij je halen Wortel. Woon bij jou in de buurt
 4. Succes met alle "winterrust-werkzaamheden"! Leuk dat jullie dat doen.
 5. Even op de eerste pagina van dit lijntje kijken. Daar staan de lijstjes. Als je het daar niet kan vinden kan je een pb sturen naar de beheerder van de zadenenvelop.. Veel plezier met uitzoeken!
 6. Wellicht is het handiger om de volgende op de lijst een pb te sturen Groentjuh? De afspraak is dat als iemand na twee dagen niet reageert dat de volgende dan aan de beurt is.. Dat is dan wel zo leuk voor de anderen op de lijst lijkt mij.
 7. Blijven de enveloppen een beetje hangen? Dat zou erg jammer zijn. Overigens is de status van A nog niet bijgewerkt...
 8. Ziet er ook praktisch uit Oudholland. Kijken of manlief een keer zin heeft. Alhoewel ik het komende jaar wel voorzien ben. Heb bijna 500 moestuinbakjes van AH gekregen..
 9. Doos A is opweg naar Groentjuh.. Veel plezier ermee.
 10. Tomatensoep van tomaten die tijdens het strippen van de planten afkwamen en die toch nog nagerijpt zijn. Een kilo of vier gebruikt. Samen met peper en paprika's uit de kas werd het een verrukkelijk soepje.
 11. Leuk Goldfish, De komende dagen kan ik in de kas nog behoorlijk wat soorten oogsten: Gold Medal SAN Marzano pomodori roma Super sweet 100 Corazon boey Millefleurs Rose de Berne Reizigertomaat De smaak vd tomaten neemt wel wat af maar doordat het overdag toch steeds rond of boven de 20gr wordt in de kas staat het afrijpen niet stil. Het grappige is dat de tomaten die groen van de struiken kwamen tijdens het strippen toch ook nog behoorlijk goed afrijpen. Dat was alles bij elkaar toch zeker een kilo of acht..
 12. Klinkt echt goed! We zetten de Mountain Magic op het wensen lijstje.
 13. Envelop A is binnengekomen. Snel even gekeken...er zitten veel verschillende zaden in. Leuk. Rest van de dag is voor de kleinkids, vanavond kan ik er tijd voor nemen
 14. Net Libanese humus gemaakt met eigen knoflook. Heerlijk!
 15. Net libanes humus gemaakt met eigen knoflook. Heerlijk!
 16. Dan wordt het lastig hè?! Fijn dat je weer op de hoogte bent
 17. Leuk! Wellicht is het handig om de openingspost op pag. 1 bij te werken...daar lijkt het alsof de envelop nog steeds op het eerste adres is Nu kan ik m'n brievenbus ook bijna in de gaten gaan houden
×
×
 • Create New...