Jump to content
  • entries
    5
  • comments
    0
  • views
    610

Entries in this blog

Buiten verpoten

Vandaag mijn plantjes maar eens van binnen naar buiten verpoot. De AH moestuintjes van de kinderen en de veldsla en rucola van mezelf. Ik wilde een grid maken van pvc pijpen die ik nog over had, maar dat plan laat ik veren, op zoek naar iets anders denk ik.    

jantje.vlaam

jantje.vlaam

Voorzaaien

Vandaag ben ik gaan voorzaaien. 12 setjes gemaakt.   2 * aardbei 1 * paprika 1 * veldsla 2 * rucola 1 * kropsla (besson) 1 * pepermunt 4 * bosui (white lisbon)   Ik ben benieuwd wanneer het bovenkomt, die AH moestuintjes van de kinderen gingen vrij snel.  

jantje.vlaam

jantje.vlaam

mijn square foot garden

Al enige jaren geleden hier lid geworden en daarvoor had ik al plannen voor een moestuin. Daar is niets van gekomen maar dit jaar wilde ik het niet laten gaan en heb ik mijn eerste square foot garden getimmerd en gevuld. De kinderen kunnen hier ook hun AH moestuinspullen in zetten.   De bak is 2,7m breed en 0,9m lang. De hoogte is 18cm en hij is tot 17,5cm gevuld met de kant en klare makkelijke moestuin mix.   Mijn oudste zoon is dol op tomaten en mijn jongste op komkommer, die twee zullen er d

jantje.vlaam

jantje.vlaam

×
×
  • Create New...