Jump to content
  • entries
    4
  • comments
    8
  • views
    566

Entries in this blog

Alles lekker naar buiten

Wat een heerlijk buiten weer. En eraan gedacht om eindelijk eens wat foto's te maken....   We hebben hier maar een kleine tuin...dus alles staat overal en nergens   Courgette   De kruiden   Kweekbak   Bessenhoekje en olijf   In de kas(die nog niet helemaal af is) Tomaten, paprika, aubergine, pepers, aardbeien,...   De frambozen, bloemkool en broccoli   En als laatste onze appel en pruimenboom   De tuin begint nu steeds meer naar mijn zin te worden

inge.d.g

inge.d.g

Klein beetje verder

we hebben weer een beetje gedaan... Is toch een hoop werk, schuren, schilderen, passen en meten... Aan 1 kant liggen de ramen er al op   Nu maar hopen dat het mooi weer blijft... Binnen staan al plantjes te wachten die er over een paar weken in willen, hier zal ik deze week ook eens foto's van maken!!

inge.d.g

inge.d.g

inge's kas

We hebben een stuk tuin met tegels.....wat moeten we daar toch mee.... We willen een kas....waar zouden we die maken... 1+1=2!! Dus hier en daar wat materiaal vandaan gehaald, en deze week begonnen. Was nu nog veel zagen en schuren, maar het begin is gemaakt!  

inge.d.g

inge.d.g

×
×
  • Create New...