Jump to content
  • entries
    6
  • comments
    14
  • views
    396

Entries in this blog

Alles doet t goed!

Ik had niet verwacht dat ik al zoveel moois in de kas zou hebben. Eind april is de kas geplaatst en de gekochte tomatenplantjes hebben al tomaten. Ook de gekochte sla en andijvie is gereed voor consumptie. De zaadjes zijn inmiddels ook klaar om als plant de grond in te gaan. We gaan er deze zomer nog lekker van happen!

Catharinahof

Catharinahof

Heerlijk rondje gedaan!

Na het uitmesten van de stallen rondje gedaan. Kas nagelopen en even de boomgaard door. Hoe is de stand van zaken met de bomen. Is het een goed fruit jaar? Op mijn wandeling gaat er altijd een schaap mee. Vorig jaar geboren en met de fles groot gebracht. Dat geeft een band! Het ziet er allemaal goed uit. De kersen beginnen al te kleuren, de appeltjes en pruimen gaan groeien. Zou er dit jaar weer steenuiltjes in het nest zitten? Ik ga maar niet kijken, al is de verleiding groot! De lammetjes van

Catharinahof

Catharinahof

Alles doet t!

Net nog even alles nagekeken. Nog wat stekkies verspeend. Lekker ff bezig! Goeie temperatuur in de kas ondanks het minder goede weer. Ik had graag meer zon gezien dit weekend, maar het is niet anders. De snackkomkommer groeit ook lekker door. De stoofperen doen het ook goed. Een paar foto's van 2 bomen die in de siertuin staan. Als het weer volgende week beter weer is ga ik eens op expeditie in de boomgaard ( foto's volgen).

Catharinahof

Catharinahof

Daar zijn ze!

Na veel praten, water geven, lief zijn ...was het vandaag dan zover. Vanavond nog even gekeken ( na een dag slapen, heb nachtdienst)en daar was het eerste groen in de zaaibak. Afgelopen maandag gezaaid en daar is het dan! Mooi nu wachten op de rest.  

Catharinahof

Catharinahof

Lekker bezig geweest vandaag!

Gisteren al wat gezaaid ( als het nog maar op tijd is?). Vandaag wat plantjes gekocht. Gelukkig kweekt mijn achterbuurman tomatenplanten en die was wat eerder. Lekker bezig geweest. Ik zal nog wat foto's plaatsten oa. de kers die al kleine vruchtjes heeft!

Catharinahof

Catharinahof

Plaatsen hobbykas

vandaag is de hobbykas geplaatst. We hebben besloten nadat we 5 jaar geen kas meer hadden er toch weer een te plaatsten. Niet dat we nog niets te doen hadden? Ons erf is voorzien van veel boerderijdieren en een hoogstam fruitboomgaard van ongeveer 2 HA. We hebben daar ieder jaar zoveel fruit van dat er veel vrienden komen plukken en dan nog? is er over. De kersen lopen al goed uit, ik zal er gauw foto's van plaatsen. Veel appelbomen staan nog in bloei! Maar vandaag was het dus de kas. Ik heb ga

Catharinahof

Catharinahof

×
×
  • Create New...