Jump to content
  • entries
    8
  • comments
    6
  • views
    443

Entries in this blog

seizoen 2015

Onze nieuwste aanwinst; kipje Tortilla Ze is zo tam, mag zelfs mee eten aan tafel Nieuwe moestuinbakken. Wegens aanplant van nieuwe bomen moest de boel weer op de schop. Geluk bij een ongeluk t ziet er een stuk netter uit zo. Hoe krijg ik die foto's nou gedraaid in mijn bestand staan ze recht.

mijnspeeltuin

mijnspeeltuin

lente kriebels

De moestuin moest plaats maken voor onze nieuw te bouwen Bed nd Bike. Een snoezig gastenhuisje achter op het erf . Mooi nieuw plekje gevonden lekker in de zon op het zuiden langs de sloot. Langs het hekje voor de sloot kunnen de pompoenen en tuinbonen dan mooi klimmen. Ben al weer lekker plannetjes aan het maken. Nog heel eventjes wachten, manlief moet nog even de bakken plaatsen en dan in maart binnen voorzaaien.  

mijnspeeltuin

mijnspeeltuin

mijn koude bak

Toen ik hier kwam wonen stond dit oude keukenkastje in de schuur. Ik heb m nu in gebruik als koude bak om plantjes die ik binnen opkweek af te harden. De pompoen plantjes staan er vandaag lekker in te zonnebaden. In de grote oude gaarkeuken pannen zit zaaigrond en zand.

mijnspeeltuin

mijnspeeltuin

aardbeitjes

Alle bakken zijn gevuld, ongeveer een derde vermiculite door de aarde gemengd. De aardbeitjes staan veilig onder een tunnel. Worteltjes, tuinbonen en suiker erwten gezaaid.

mijnspeeltuin

mijnspeeltuin

vulling voor de bakken

vandaag binnen gekomen met de post de postboden sleepte zich een bult aan de grote doos ; twee grote zakken vermiculite..... voor in de verhoogde bakken. Zo blijft de aarde lekker rul en houdt het goed vocht vast.

mijnspeeltuin

mijnspeeltuin

×
×
  • Create New...