Jump to content
  • entries
    5
  • comments
    21
  • views
    616

Entries in this blog

nog tips anyone?

Het is alweer mei! Alles is nu naar beneden gehaald en heb al wat buiten gezet. Het weer wordt nu eindelijk mooier. Ben alleen met de tomaten wat fanatiek geweest. Het gevalletje dieven De onderste takken weggeknipt ipv de echte dieven.. Zal dit nog goedkomen? Als iemand nog tips heeft ze zijn welkom voor deze beginner!

Groentje82

Groentje82

een update!

Hallo! Even een update van mn metermoestuin. In de moestuinbak staan nu lente-ui, en worteltjes, ook prei staat in een bak buiten. Binnen voor het raam nog de rest. Heeft iemand nog tips voor mijn tomaatplantjes? Ze zijn precies een maand geleden gezaaid, is de groei normaal?Moet ik nog verpotten en zo ja wanneer? Ze zijn ongeveer 5 cm hoog. Groeit gestaag. Mn bonen voor het raam groeien enorm, Nog steeds leuk om te zien, al redden ze het waarschijnlijk niet Tips en reacties zijn super welkom!

Groentje82

Groentje82

Is er iemand die even mee wil gluren?

Hoi! Ik ben enorm fan van het zien opgroeien van mijn kweeksels maar omdat het mijn allereerste keer is ben ik wat onzeker over of alles de goede kant opgaat. Vandaar mijn vraag of er iemand is die even mee kan kijken met mijn opkomende zaaiers. Misschien tips, of advies? Ik zit er nu helemaal in en wil zo graag dat het goedgaat!Vooral de tomaat (moneymaker) maak ik me beetje zorgen om. Alles wat er staat is 17 maart gezaaid behalve de boontjes, een week later. Het is dus andijvie sla broccoli

Groentje82

Groentje82

goede groei!

Alles wat ik heb gezaaid is gelukkig opgekomen! Maak me nu wel een beetje zorgen over het feit dat sommige dingen te vroeg zijn gezaaid. Mn prachtige bonenplantjes zijn al flink groot, maar in de bak plant is denk ik nog niet verstandig. Leuk met dit mooie weer groeit t als kool!

Groentje82

Groentje82

Hesters kleine moestuin

Voor het 2e jaar een poging tot een klein moestuintje. Ik geniet zo enorm van elke dag die kleine sprietjes te zien groeien tot iets moois! Elke ochtend ga ik als een klein kind even de vorderingen bekijken. Door een medisch probleempje zit ik voorlopig nog wel even thuis en heb ik alle tijd om me dit eens goed eigen te maken door vallen en opstaan.

Groentje82

Groentje82

×
×
  • Create New...