Jump to content
  • entries
    3
  • comments
    5
  • views
    491

Entries in this blog

April update

Wat een heerlijk weer vandaag Even een paar foto,s hoe het er hier nu bijstaat! Kiwiboom, weet dit pas een week. Had geen idee wat voor boom het was. Zie nog geen bloemen dus of er ook echt kiwi,s aan komen?   Radijs, bietjes, Nieuw Zeelandse Spinazie, wortel en snijbiet komen al goed op Babanenmunt, marokaansemunt en watermunt. Rucola.   Pioenroos Lelietjes van dalen. Verschillende soorten sla. Sering. Kleine peertjes.

Goudsbloempje

Goudsbloempje

Update

Veel gedaan deze zonnige week! Bietjes die ik had voorgezaaid in van die afbreekbare bakjes zijn gaan schimmelen Dus toen maar direct in de grond gezaaid. Voor de rest radijs, pastinaak, wortel, snijbiet gezaaid en uitjes geplant Sla gezaaid in een wijnkistje. Framboos, rode bes en nog wat kruidenplantjes geplant. Was na het planten van de uitjes even iets anders gaan doen en ze werden gelijk aangevallen door een slak

Goudsbloempje

Goudsbloempje

Lathyrus piramide

Lathyrus piramide, idee uit een Duits tuinboek. Die van mij ziet er niet zo mooi uit als in het boek, kwam er te laat achter dat je na het snoeien de takken nat moet houden. Dan zijn ze buigzamer.       Krijg deze foto niet gedraaid                               Voor de rest ook nog wat Bietjes voor gezaaid!      

Goudsbloempje

Goudsbloempje

×
×
  • Create New...