Ga naar inhoud

Arja's avontuur

  • updates
    43
  • reacties
    113
  • bezoekers
    17004

April


Arja

462 weergaven

De kapucijners (ik wil steeds capucijners spellen, wat is dat toch?) groeien langzaam maar zeker. Nog geen vreterij. Ze leunen gezellig tegen hun hek. Sommigen houden zich al vast met hun sliertjes. 

 

Verder heb ik 5 dagen geleden zo'n beetje alles gezaaid wat volgens de verpakking in maart binnen gezaaid kon worden. De potjes staan in huis voor het raam op het zuiden. Als de zon niet schijnt, doet de vloerverwarming zijn werk. En dus... zag ik vandaag al de eerste gekiemde plantjes. Courgette, pompoen, stokroos en zonnebloem zijn de eersten. Dat gaat snel!

 

Buiten komen de knoflook en de ui al op. Wel loopt er een merel in het bed rond te stampen en met zijn snavel aan sprietjes te trekken. Ook smult hij regelmatig van de wormen die hij enthousiast omhoog stampt. We hebben ze een week of twee geleden uitgezet, hopelijk zitten er een boel diep genoeg onder de grond om aan dit lot te ontsnappen. 

 

Verder is het gewoon lente en het is prachtig om alles uit te zien lopen. Struiken, fruitbomen, bloembollen. Ik geniet, heb veel tijd om in de tuin te zijn omdat mijn nieuwe baan voorlopig nog niet van start gaat. De tent is gesloten, dus ik kan lekker wieden en van het mooie weer genieten.

20200331_174622.jpg

20200403_180638.jpg

20200408_163100~2.jpg

20200401_155448.jpg

  • Like 1

0 reacties


Aanbevolen reacties

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Voeg een reactie toe

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...