Jump to content

Arja

Members
 • Posts

  942
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Op het randje van de Veluwe

Recent Profile Visitors

1,582 profile views
 1. Aanvulling: de wortelen zijn soms nogal teleurstellend
 2. Wortelen geoogst, en de eerste pastinaken.
 3. Zijn Spatzeneier en Borlotti's en kievitsbonen allemaal exact hetzelfde, of veeg ik nu te veel soorten op één hoop? 🤔
 4. Het was look-dag, want, Oerprei bolletjes gepoot, kraailook en berglook en look-zonder-look gezaaid, een paar knoflookplantjes die ik uit zaad had gekweekt uitgeplant en wat vergeten preitjes die ik in een potje vond ook maar uitgeplant want je weet maar nooit. Verder in de bloementuin wat planten verplaatst die zich niet aan de afspraken houden. Foei.
 5. Mijn dikste exemplaar geoogst en gewogen. 199 gram. Geen winnaar, maar we gaan ervan smullen en dat is ook ongeveer net zo leuk als meedoen aan de wedstrijd.
 6. https://www.tolderas.nl/fruitshow/
 7. Wie heeft een recept of ervaring met het inmaken van cucameloentjes? Ik vind ze lekker fris smaken, maar een beetje bittere nasmaak en stugge schil. Kan misschien met inmaken er een lekker zuur dingetje van maken.
 8. Arja

  Pinda's

  Vanavond zag ik bij BinnensteBuiten op NPO2 een item over pinda's kweken. Even opgezocht en ja natuurlijk heeft een aantal forummers hier dat al eens geprobeerd. Leuk plantje, ik denk dat ik volgend voorjaar ook eens een poging ga doen.
 9. De tweede helft van de borlotti's, verder een boel beetjes en restanten, oa. ardbei, millefleur tomaatjes, cucameloen, en een paar vergeten sperziebonen. Daarnaast veel zaden van bloemen en ook wat van groentes, voor volgend jaar en om uit te delen.
 10. Ik was met vriendinnen naar een museum, en toen ik thuis kwam had manlief een heerlijk gerecht gemaakt met bietjes ui knoflook appel sinaasappel aardappel mmm!
 11. De eerste helft van de borlotti's. Wat zijn ze toch mooi! Dit gaat een ovenschotel worden: En ik vond nog een paar vergeten groenten.
 12. Bloemzaden verzameld. Paprika's geoogst. Bladkool geoogst en ingevroren, de slakken vinden dit ineens erg lekker.
 13. Tomaten en druiven van m'n ouders. De grapjassen. "Hoi, met je vader. We staan op de camping bij jullie in het dorp. Komen jullie pannenkoeken eten?" 😆
 14. Oei, hier gaan er een paar doorschieten zo te zien. Gauw oogsten. De grootste van het stel schiet nog niet, dus die laat ik nog even staan.
×
×
 • Create New...