Ga naar inhoud

Woelen


Arja

760 weergaven

Die grond, tja, daar moet wel wat mee gebeuren voordat plantjes er een beetje fatsoenlijk kunnen wortelen. Sommige stukken zaten zo vast dat we ze hebben we gespit, maar dat is om meerdere redenen niet ideaal. Nee, dan zo'n woelvork! Vandaag werd hij bezorgd, en mede dankzij het mooie weer zijn we al druk aan het woelen. Ook zijn verspreid over de tuin diverse teams wormen aan het wroeten. Go wormen! 

 

Het verbaast me dat een flink aantal struikjes, masr ook jonge groene plantjes, het voorlopig prima lijken te doen. Zo scheutig waren we nog niet met mest, compost en grond losmaken. Zouden ze het dan toch zelf regelen? Ik betwijfel of wortelen zaaien zin heeft. Maar voor hutspot zal ik toch, naast die bedjes met piepers en uien... 

 

Zaadjes besteld bij De Bolster, wat mooi en nuttig bloemetjesspul en wat lekkere bladgroenten. Oa snijbiet, tatsoi, doperwt, stokroos, Afrikaantje. Moeilijk zeg,om niet helemaal los te gaan met de bestelknop! 

 

Verder wat lelijke plastic labels van de kweker vervangen door mooie houten. Had mijn lief als verrassing voor me gekocht. Het oog wil ook wat, en de hersentjes onthouden al die soorten struiken nog niet. 

 

 

 

  • Like 1

2 reacties


Aanbevolen reacties

Gast
Voeg een reactie toe

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...