Jump to content

JohnnyGui

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by JohnnyGui

  1. Dank voor de info. De komkommers zien er goed uit! Ik heb net bemerkt dat een vrouwtjesbloem met het vrucht is afgestorven terwijl het al een tijdje goed was. Zelf haal ik de mannetjesbloemen weg omdat ik heb gelezen dat het vrucht van de vrouwtjesbloem al zonder bestuiving ook gewoon tot een (niet bevruchte) grote komkommer ontwikkelt. Of verschilt de noodzaak voor bestuiving per type komkommerplant??
  2. @Project: Dank! Ze groeien bizar snel maar het helpt enorm dat ze ranken hebben die om de touw wikkelen. Stammen de zijscheuten die je laat groeien hoog uit de hoofstam, of meer vanuit de basis? Heb namelijk gelezen dat de eerste zijscheuten (dus onderaan de plant) "gediefd" moeten worden.
  3. Hallo, Ik heb meerdere bronnen gelezen over het wegsnoeien van zijscheuten en het toppen van de plant, alleen is mij niet zo duidelijk waar ik dit bij de plant moet doen. Mijn twee komkommerplanten zijn inmiddels vrij hoog dus ik weet dat ik vrij laat met deze vraag kom. Ik heb een foto genomen van mijn planten, kan iemand misschien aangeven waar de plant kan toppen en tot welk niveau ik zijscheuten moet wegsnoeien? Zou dat erg waarderen. Aangegeven met rode pijlen zijn de zijscheuten. Bij voorbaat dank!

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
  • Create New...