Jump to content

E&S

Members
 • Posts

  4
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Limburg op zandgrond
 • Hobbies
  Moestuinieren, koken en BBQ
 • OCCUPATION
  Kwaliteitsmanager in de voedingsindustrie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

E&S's Achievements

 1. Hoi Lokavid, ben wel benieuwd wat voor plantjes je hier nog onder hebt staan? Inmiddels kan toch alles naar buiten of in een kas?
 2. E&S

  Hallo allemaal

  Het stuk land was van opa, maar is inmiddels van ons en opa al lang niet meer onder ons. Kinderen kunnen zich hier volop uitstukken en helpen ook regelmatig met zaaien, water geven en natuurlijk oogsten.
 3. Ik heb zelf al enkele jaren een aantal ibc's in gebruik waar raapzaadolie in heeft gezeten. Ik heb deze destijds goed schuin gezet om er zoveel mogelijk uit te laten lopen en vervolgens een paar emmers water achteraan gegooid. Meeste krijg je er zo wel uit. Wat dan nog achterblijft kan niet echt kwaad.
 4. E&S

  Hallo allemaal

  Hallo allemaal, Na een tijdje meegelezen te hebben, vandaag toch maar eens aangemeld bij het forum. Wij, gezin met drie kinderen, hebben een stukje bos/lad in ons bezit. Het bos/land is ongeveer een hectare groot. Het gaat hier om een oude kerstbomen kwekerij die van de opa van mijn vrouw is. De kerstbomen zijn inmiddels dusdanig oud en versleten dat we deze grotendeels gerooid hebben in de afgelopen jaren. De letterzetterkever in combinatie met de droogte heeft de meeste nog achtergebleven kerstbomen de das om gedaan. Een deel van het perceel gaan we langzaam omvormen tot een loofbos. Op het andere deel hebben we een boomgaard geplant. Een bessen tuin ingericht en ook een moestuin gemaakt. Verder staan er twee kassen voor tomaten, paprika's en dergelijke. Naast bomen, moestuin en dergelijke is er ook nog een waterplas op het perceel. Ik heb een paar foto's toegevoegd. Zoals gezegd las ik al langere tijd mee en heb dus al heel wat kennis hier opgedaan en zal hier zeker nog veel meer kunnen leren . Oh ja, we bevinden ons in het zuiden van het land op de droge zandgrond. Groetjes Emiel
×
×
 • Create New...