Jump to content

LaraJa

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

 1. Patrijs, Mooie foto van je planten! Ze zien er gezond uit! Dus je plant heeft overvloed aan water maar gaat niet dood? Hmm, misschien lag het dan niet aan het water bij mijn plantje.. tja, maar goed het is nu even afwachten en kijken hoe hij zich hersteld. groetjes, Lara
 2. TomP, Oke, dankjewel! Zal hem eerst maar even z’n eigen ding laten doen met het verse grond en nieuwe pot, mocht dat niet genoeg helpen dan kijk ik weer naar die fertilizers. Bedankt voor je antwoord!
 3. TomP, bedankt voor de info! Hier heb ik zeker wat aan maar wat bedoel je met niet te veel? 1x per maand bijvoorbeeld?
 4. Sand&Oak, duidelijk, bedankt! Heb je trouwens ook enig idee welke voeding dan eventueel goed zou zijn? Ik heb al even rond gekeken op internet maar kom niet veel verder.
 5. Patrijs, Dat is idd een hele goeie, dankje!
 6. Simonvb, bedankt voor de tips! Ik twijfelde al of dit een geschikte pot was voor de munt, er is nu idd geen gelegenheid voor het water om eruit te stromen, ik zal even kijken naar een betere pot. Ik heb de plant al voor de zekerheid iets meer in de hoek geplaatst waar er minder zonlicht is. Vriendelijke groet, Lara
 7. Ik heb een grotere gedeelte van de dode takken en bladeren al weg gegooid maar hier kan je nog misschien een beetje zien hoe hij eruit zag. (De dode takken en bladeren waren wel meer dan het groen dat je nu op de foto’s ziet)
 8. Sand&Oak, bedankt voor je reactie! Ik heb de plant altijd voldoende water gegeven maar merkte op een gegeven moment dat hij bijna onder water stond en niks meer opnam! Toen begonnen de blaadjes uit te vallen en de takken te verkleuren, sommige geel en anderen geel met zwarte vlekken tot helemaal droog bruin en dood. Ik heb nog een foto van de plant nu en nog foto’s van de takken en blaadjes die ik heb geknipt.
 9. Beste mensen, Mijn mooie, levendige muntplant is dood. Nou heb ik alles geknipt, en even gegoogled hoe ik mijn plantje nou een nutri boost kan geven. Uiteraard heb ik hier helemaal geen verstand van en heb ik besloten om mijn plantje ipv thuis maar even op het balkon te zetten voor wat extra zonlicht en zuurstof, daarnaast heb ik m licht bemest met duivenpoep en een beetje bananenschil toegevoegd. Is dit juist of heb ik het helemaal verkeerd aangepakt? Ik hoor het graag van jullie, alle tips zijn welkom!

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...