Jump to content

henkdevries18

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Krijg de sleutel pas in december maar beetje voorpret kan geen kwaad! Beginnen in voorjaar inderdaad
  2. Hallo! Ik ben nieuw hier, er werd mij aangeraden mij hier even voor te stellen. Ik ben Henk. Ik ga binnenkort verhuizen naar een huis met grote tuin heb altijd op apartement gewoond. Heb wel lang een volkstuintje gehad maar wil het nu graag groot aan gaan pakken met een fijne kas en de hele reutemeteut. Ik hou het meest van exotische planten en fruit. Heb er veel zin in. Groeten Henk!
  3. Hallo Grork, Ik wist niet dat dat de gewoonte was, ik zal mij zeker even aan de voordeur laten zien! Ik ging er van uit dat je het er mee te maken had dat je met een noord-zuid nok zowel 's morgens als namiddag's de zon op de brede zijde hebt terwijl je op het heetst van de dag op de korte zijde de zon hebt. Maar ik heb er geen verstand van hoor! Ik hoor dus dat de windrichting veel belangrijker is. Is dat voor de goede ventilatie of dat de boel niet omwaait op een stormdag?
  4. Hallo, Ik ga binnenkort verhuizen en ik wil in mijn tuin een kas gaan plaatsen. Ik lees overal dat die met de nok op de noord-zuid as moet staan, maar in mijn nieuwe tuin komt dit niet handig uit. De tuin is namelijk lang en smal van oost naar west. Ik wil graag tropische planten overwinteren en in de zomer groenten kweken. Van geen enkele kant komt er schaduw op de kas dus dat is in dit geval niet van belang. Maakt de hoek van plaatsing zoveel verschil dat het het waard is dat de kas nogal in de weg staat? Groet, Henk
×
×
  • Create New...