Jump to content

EmSen

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hallo, Sinds enige tijd tref ik dit soort vlekjes aan op de bladeren van mijn basilicum. Het gebeurt bij verschillende planten en stekjes. Iemand enig idee hoe dit komt, wat het is, of het nog eetbaar is en hoe ik er vanaf kom? Alvast bedankt voor jullie reacties!
  2. De paddenstoelen die buiten soms ineens opkomen heb ik nog niet weer gezien, maar vanochtend naast de basilicum dit kleintje aangetroffen. Geen idee wat voor soort het is. Volgens mij groeit buiten dezelfde soort.
  3. Bedankt voor jullie reacties. Ik ga foto's maken en post ze hier een dezer dagen. Ze komen en verdwijnen soms heel snel. Bij de basilicum stonden gister twee hele kleine paddenstoelen, die ik nu niet meer zie. Wanneer er weer wat opkomt, zal ik de foto's ervan posten.
  4. Hallo, Sinds enkele maanden groeien er steeds paddenstoelen naast mijn planten. Ik heb verschillende planten in aparte potten staan, waaronder basilicum, tomatenplantjes, aardbeienplanten en een citroenboom. Ik heb potgrond van Tuin en van Intratuin geprobeerd, de potten heb ik goed schoongemaakt en ik heb ook nieuwe planten aangeschaft. Ik bewoon een appartement met balkon en begrijp niet waarom er steeds paddenstoelen in groeien. Ik heb dit ook nog nooit eerder meegemaakt, terwijl ik sinds 2015 elk jaar flink wat verschillende planten in mijn vensterbank of op het balkon heb staan. Iemand enig idee waar het aan kan liggen? Alvast bedankt voor jullie reacties.
×
×
  • Create New...