Jump to content

Tuintje moes

Members
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Onregelmatig redt een kool plantje het niet. Het hangt slap, er zitten kleine zwarte mieren in de grond bij de stengel. Als ik het plantje uit de grond haal heeft het een slecht wortelstelsel en een houtachtige “stam” Heel soms vind ik een engerling als vermoedelijke dader. Vandaag een klein actief klein druk bewegend wit wormpje . Zie foto. Wat of wie zou de hoofd veroorzaker van het doodgaan van de koolplantjes
 2. Dankjewel voor je zeer uitgebreide duidelijke info Hier heb ik wat aan! Bij “Wind in de wilgen” ga ik zeker langs binnenkort en hoop daar een abrikoos te vinden die ik in het najaar kan ophalen om te planten. Het lijkt mij een mooi bedrijf.
 3. De klimmende passiflora geeft prachtige bloemen en eetbare vruchten
 4. Na jaren van afwezigheid en 2 jaar met een door droogte kwijnende moestuin heb ik me weer aangemeld.en ben met frisse moed mijn moestuin weer goed begonnen.. Ik kweek op arme zandgrond dus ben altijd druk met compost maken en water geven in de zomer.
 5. Ik ben op zoek naar een abrikozen leiboom. Wie weet een kweker in Nederland of België die al wat forsere laagstam abrikoos nog opgekuild of in een pot heeft. Of eventueel in de grond voor planten in het najaar.
×
×
 • Create New...