Jump to content

diesel4666

Members
 • Content Count

  251
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Belgisch Limburg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bedankt Jorieke! Heel goede tip.
 2. Bedankt voor de uitleg. Hoe oud zijn de bomen al? Na hoeveel jaren dragen ze vruchten? (Vergelijkbaar met okkernoot?) Wil je misschien wat foto's plaatsen?
 3. Zou een wisseljaar kunnen zijn. Omdat het jonge boompje teveel energie heeft moeten verbruiken bij de grote opbrengst van vorig jaar.
 4. Zijn er mensen met ervaringen met pacannotenbomen? Ik vind de smaak van deze noten fantastisch. Maar vraag me af hoe deze boom in onze streken gedijdt. Komt blijkbaar van nature voor in Noord-Amerika en Canada. Qua temperatuur lijkt het me wel mogelijk deze in België te doen overleven. Maar wat met bestuiving? Ik zou maar 1 boom kunnen plaatsen...
 5. Pfff... pijnlijk. Heb nog 21 flesjes staan...
 6. Ik heb nog een grote voorraad vlierbloesemsiroop van 2017 staan. Dit jaar heb ik er geen gemaakt. Nu zit er helaas schimmel in de flesjes. Bij de meeste vooral bovenaan, maar bij sommige wat meer. - kan ik dit nog redden (zonder mensen ziek te maken) - zoja, hoe pak ik dit best aan? Alvast bedankt!
 7. Hier ook een nest onder de carport. Enig idee welke soort dit is?
 8. Hier dit jaar al honderden tomaten moeten weggooien door neusrot. Gewoon tè droog.
 9. Pfff... Dat is balen. Verkeerd label is natuurlijk rap gebeurd. Maar ik heb het ook al enkele keren meegemaakt.
 10. Ik heb nog 1 of 2 Sungolds op overschot. Moest je ooit in de buurt zijn, altijd welkom.
 11. Ik heb een moestuin in mijn achtertuin van 8x8m. Errond staat een buxushaag, die helaas helemaal opgegeten is door de buxusmot. Heel ons dorp is er van vergeven. Deze gaat er nu dus uit en ik ben op zoek naar een vervanger om komende winter te plaatsen. Het haagje moet ongeveer 1m hoog worden, geen gigantische groeier zijn en geen te grote impact op de moestuin hebben qua wortels e.d. Liefst inheems. Ik dacht aan Liguster. Goed idee? Andere ideeën?

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...