Jump to content

Bobjan10

Members
 • Posts

  124
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Milsbeek, Noord-Limburg
 1. Je zou ook kunnen kijken naar een voerbak met een pedaal. Je moet de kalkoenen dan wel leren om op het pedaal te gaan staan voordat ze voer krijgen.
 2. Ik ga dit jaar voor school 11 weken op buitenland stage naar de oerbossen in Polen. Dus dit jaar even iets minder tijd voor de moestuin.
 3. Ik doe dit jaar niet mee, maar ik ga de wedstrijd wel volgen en jullie alvast succes wensen Leuk initiatief weer!
 4. Ik schrijf me bij deze uit voor een nieuwe ronde van de zadenenvelop. Ik heb voorlopig wel weer genoeg verschillende zaden.
 5. Zadenenvelop C net even in de brievenbus gedaan bij Almond. Was dichtbij mijn school en ik had even een tussenuur.
 6. Heb envelop C vandaag binnen gekregen en meteen uitgezocht. Leuke dingetjes weer Ik wil hem zo snel mogelijk weer versturen ik weet alleen niet naar wie?
 7. Joeppie heb er zin in Naar wie moet ik hem dan weer doorsturen, of gaat envelop C dan naar een andere groep?
 8. Sorry ik had even niet in de gaten dat de envelop de laatste week zo snel ging
 9. hoe staat het inmiddels met envelop C en staat op de eerste pagina dat deze 16 november aan zou komen?
 10. Van de week de preitjes eruit gehaald. Van de 5 hebben het er 3 uit eindelijk overleefd. Allemaal hier erg aan getast, jammer. De dikste was 11,2 cm.
 11. ja ik heb een PB ontvangen dat ik weer mee mag doen met de zadenenvelop. Ik heb mezelf er nergens voor aangemeld maar ik doe toch graag mee .
 12. na wat googelen heb ik hem kunnen vinden. pijpbloem Aristolochia clematitis
 13. ik vond dit plantje van de week iemand die weet hoe dit plantje heet?
 14. De laatste aardappels uit de grond gehaald en nog wat courgette's, komkommers en zonnebloemen mee genomen. De grote courgette's zijn voor sier en de kleine om op te eten. Hier nog een leuk mandje, alles uit eigen tuin aardappels, courgette, komkommer, tomaten, maïs en wortels. Deze heb ik iemand cadeau gedaan. En gister heb ik nog 45 nieuwe aardbeiplanten geplant. Vroeg: Rumba Midden: Elsanta Laat: Jive Doordragend: Ostara Van elk ras 10 planten in vollegrond en de 5 gratis extra planten in de kas geplant.
 15. Hier nog een foto'tje van mijn preien. Helaas hebben ze allemaal last van de prei-vlieg/mot. Ik hoop dat ze nog even een flinke groeispurt in omtrek gaan maken.
×
×
 • Create New...