Jump to content

Sheccy92

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. @Jane Doe ja best wel he 🤣 moet zeggen dat ik er op een gegeven moment wel klaar mee was hoor. Er zat zoveel kweek en haagwinde in de grond. Al die wortels met de hand opgegegraven zodat ze niet zouden breken. Daar ben ik wel een maand bijna iedere dag mee bezig geweest... En toen moest ik wachten op afdekfolie en kom ik na anderhalve week weer op de tuin en stonden er alweer allemaal plukjes gras boven... Zucht. Maar... De aanhouder wint! Weer alles opgegraven. Daarna de grond omgespit en gefreesd want kweek en haagwinde zouden een compacte bodem aanduiden. Vanaf eind september ligt het nu afgedekt. Dus ik hoop dat wat er nog in de grond zit een beste knauw heeft gehad. Haha! Dit jaar dus eindelijk tijd voor de leuke kant van een tuin 💪
  2. Hallo mede moestuinders! bij mij begint het ook al wel te kriebelen. Nu 1 jaar paprika en pepers in potten gekweekt zondet kas, maar veel te laat gezaaid en buiten ook geen optimale omstandigheden dus het waren leuke plantjes maar erg magere oogst. Nu heb ik dit jaar voor het eerst een volkstuon en ben ik met mijn vader een kas aan het bouwen. Dus helemaal zin in! Wel een vraag, ik zit eraan te denken (ivm lichtgebrek in onze tussenwoning, ramen alleen op oost en west) om een geopod propagator te kopen. Hier zou ik 24 p7 potjes in moeten kunnen houden. Ik wil het volgende erin voorzaaien: - snackkomkommer - st pierre vleestomaat - roma tomaat - sweety snacktomaat - sugar baby watermeloen - cayenne peper - peppadew peper - jalapeno peper - sweet California paprika - piquillo paprika Kortom er moet nogal wat in haha. Maar de tomaten kunnen later gezaaid worden dan de pepers en paprika heb ik begrepen. Maar kan ik tegen die tijd de pepers enzo misschien al in de vensterbank zetten oid? Hoe doen jullie dit? Wou begin feb de pepers paprikas en watermeloen zaaien.
  3. Hallo iedereen, mijn naam is Claudia, ik woon in regio Emmen en heb deze zomer eindelijk een volkstuintje toegewezen gekregen. Extreem verwilderd dus vorig jaar gebruikt om de tuin schoon te maken en dit jaar dan echt voor het eerst zaaien planten en hopelijk oogsten. Tuintje is 150m2 en met mijn vader heb ik een kasje gebouwd van 4x2x2,5. Helemaal zin in! Leuk om hier mee te mogen lezen.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.