Jump to content

kris1984

Members
 • Posts

  129
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  gelderland
 1. Ik heb een rode zomer framboos in de tuin staan. Nu kwamen er allemaal kleine plantjes omhoog. Heb ze er voorzichtig uitgehaalt. Ik heb nu dus 7 plantjes staan. Heeft iemand intressen. Mischien voor iets anders ruilen.
 2. Ja klopt maar wil hem graag met waterslot. De meeste zijn te groot. 3 liter is echt meer dat genoeg. En de meeste worden alleen aangeboden voor decoratie.
 3. Robo kan het in een doorzichtige emmer of is het juist nodig dat het donker is in de emmer?
 4. Is er iemand die nog een zuurkoolpot heeft staan maar niet meer gebruikt en hem wil verkoopen voor een leuke prijs? Ik heb al op marktplaat gekeken maar kon niet vinxen wat ik zog.
 5. Wat raaden jullie aan om de zuurkool in te maken. Een echte zuurkoolpot of zoon water dichte vat die je bij welkoop koopt? Ik wil het zelf ook eens probeeren. Maar vind zoon pot best wel pitig van prijs.
 6. Ik was vandaag in de gamma. Hadden ze 70% korting op de fruit struiken . Ik hed 1,20 betaald. Ze hebben framboos, bosbes, braam, rodebes en aalbes.
 7. Ik vind hem echt heel mooi gewoorden. Ook een inspiratie. Ik wil er zelf ook graag een. Maar ik wis niet hoe ik het aan moest pakken. We gaan er na het moestuin seizoen aan beginnen. Heb mijn vriend al zo ver. Hij was aan het moperen dat de keuken vol met stond met planten. Gezecht dat ik een kas nodig heb dan hoef het niet in de keuken. Zal hem deze fotos eens laaten zien.
 8. Ik heb de envelop vandaag door gestuurd naar valerie.
 9. Waneer is deze aanbieding? Ik kan hem niet op de sait vinden.
 10. De envelop is vandaag binnen gekomen. Mijn man is morgen jaarig dus ik ga mijn best doen om hem morgen door te stuuren. Anders wordt het een donderdag. Wel al uitgezocht. Zitten leuke dingen bij. Ik wil me wel afmelden want ik ben nu wel aardig kompleet. Iedereen bedankt voor de supper sammen werking. Maar vooral jij bedankt Suus voor de goede organisatie. Ik hoop dat het volgend jaar weer is. Dan doe ik zekker weer mee.
 11. [email protected] hoe meer mensen mee doen hoe leuker toch? Dus ik ben voor om juudje nog mee te laaten doen.
 12. Suus geen probleem. Ik had het ook niet geweten als cupcake niet voor mij was geweest .
 13. Suus ik keek net in de lijst op pagina 1. Maar daar staat cupcakeje nog bij. Kan het mis hebben maar volgens mij wilde ze deze ronde niet mee doen.
 14. [email protected] heb jij de envelop al van mijn ontvangen? Had hem een zondag al op de post gedaan.
 15. Dat begrijp ik. Het is voor mij alleen te ver weg. Dan zou ik meer aan bezine gebruiken dan de plantjes nieuw kosten. Veel succes.
×
×
 • Create New...