Jump to content

jootje

Members
 • Posts

  3,628
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  soest

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gaaf allemaal. En wat een vieze beesten zij; het toch die kevers..zeker in larve stadium..yuk! Wat een leuke zit plek hebben jullie gemaakt! Zal je veel plezier van hebben als het zo warm word!
 2. jootje

  22-5-2022

  Echt een gave update weer…. die asperges! En dan die asperge taart met asperge soep en de salade! 😋 en dat rabarberijs…..dat moet ik toch es proberen te maken, hoewel mijn rabarber niet zo mooi rood/roze is!
 3. Wat een lekkere oogsten al! 😊
 4. Ja, rabarber is echt lekker. iets met vlierbloesem heb ik nog nooit gemaakt. Heb wel eens van die bloemschermen geplukt, maar de muffe lucht houd me dan tegen om er iets mee te doen. Bedacht me na het lezen van jouw vlierbloesemverhaal wel dat ik nog een fles gekochte vlierbloesem siroop heb staan…dicht nog. Maar eens proeven dan…..
 5. jootje

  17-05-2022

  Top update weer! Zoveel te oogsten al..en zoveel lekkers te eten. dat rabarberijs ziet er erg lekker uit!
 6. Bieten carpaccio…met bietjes nig uit de vriezer en rucola uit de tuin… en de chinese pannekoekjes van Jorieke, met Welsh onion….lekker, en leuk om te doen!
 7. Rabarbercrumble….en die was zooo lekker. had drie stelen meegenomen van de tuin, voor 5 mensen , maar dat woog 1200 gram! Volgende week weer….😋
 8. Ooeehh…dat was ook zo ja….eind van het jaar al biefstuk. Slik…
 9. eng he…Arja!? Pff..ik wil morgen mijn tomaten gaan uit planten. Blijf dat spannend vinden…
 10. Mooie foto’s! Die met die asperges…!
 11. Die asperges….het is nog vroeg, maar het water loopt me uit de mond! 😋
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.