Jump to content

jootje

Members
 • Posts

  3,484
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  soest

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Flup, de paarse en gele peulen zijn echt van die platte peulen…. de gele heb ik een paar jaar geleden eens gehad,weet nog dat ze veel oogst gaven. wat de smaak betreft, ik vind ze allemaal zo’n beetje hetzelfde smaken. maar het stáát zo fraai in de tuin, die kleurtjes! 😊 de gele blijven geel, en de paarse kleuren gewoon groen!
 2. Oohh…dat is mooi! Kan eventueel ruilen tegen paarse peulen?
 3. Hoi! is er nog iemand die zaden heeft van gele peultjes? En dan daarvan wat kwijt wil? Heb eventueel wel wat te ruil!
 4. jootje

  Winterslaap

  Wat een leuke gezellige tuin heb jij toch! En die pepers! En de kweepeertjes. ( waarvan de compote ook heel lekker is in van die dikke Griekse / Turkse yoghurt! ) en nieuwe zaden…altijd een feestje!
 5. Wat heerlijk zoooveel nieuws! En dan allemaal in je nieuwe tuin zetten! daar word een mens toch blij van? Leuk hoor! Ook je krea krulwilg binnen!
 6. Ook hier drie witlofjes, samen een pond. Happy Jo
 7. Nou…Ziet er veelbelovend uit, Jorieke! 😊👍🏻
 8. jootje

  Achtertuintje

  Gisteren lekker gerommeld in de achtertuin. Beetje opgeruimd, en vol verbazing gekeken naar mijn koolplanten. tenminste… ik weet niet zo goed wat de planten zijn. Weet wél wat ik gezaaid heb en uitgeplant. Maar heb niet het idee dat het gaat kloppen. Dit is dus een zo’n plant…komt bij mij op schouderhoogte..ik ben 1.64 het zou of boerenkoolspruitjes moeten zijn, of purple sprouting broccoli. dit is de andere: ik weet het dus niet, dus dat word een verrassing. Vorig seizoen had ik ook een grote plant wat een van deze gezaaiden zou moeten zijn dat werd een romanesco tot mijn grote verbazing. Plant was wel iets minder hoog. Trouwens beide soorten zaad zijn gekochte zaden Ze zijn overigens wel mooi hoor die planten. Heb er heel wat rupsen afgeplukt, maar daar zijn ze doorheen gekomen. heb nu nog 1 palmkool, en wat snijbiet staan. En in de bloembak andijvie…als die groot genoeg wil worden. Spinazie ( NieuwZeelandse) heb ik gisteren eruit gegooid, weer erg veel plezier van gehad. Best veel en lang uit de tuin gegeten. Blij mee. Ik mijn kleine platte bak nu sla gezaaid, bloemkool en veldsla.. Oohh…en ik denk dat ik ook winterpostelein ga krijgen, yeah! ananas salie.. Vandaag op de grote tuin geweest. Voornamelijk om te oogsten. Dus vanavond eet ik de laatste sla, morgen paksoi, en donderdag roodlof! Toch bijna de hele week weer uit de tuin gegeten. Ik word er blij van. Wat voor mij “ nieuw” was, en ook gelukt zijn paksoi en roodlof! Ik ben fan! Op de grote tuin staat nu alleen nog boerenkool en wat spruitjes! ! Op naar het volgende seizoen! 😊
 9. Gets, Jet..dat je nog zoveel last van dt pootje hebt! ☹️ Gelukkig is Lie er die wat doen kan. Ziet er toch altijd zo fijn uit, die tuin van jullie! maar lekker mak aan doen , en dan straks in het nieuwe seizoen weer in de actie.
 10. https://www.mindyourfeed.nl/recepten/diner/zoete-aardappel-spinazie-quiche/ Vanavond gemaakt! Echt heel erg lekker!
 11. Lekker hoor! hier een roerbakkie met o.a. Spruiten, minibietjes, en courgette ( nu echt de laatste) uit de tuin… morgen eten we paksoi uit eigen tuin! Te leuk weer!
 12. Mooi, die foto van die kast met appeltjes…je zou er zo een poster van kunnen maken! 😊
 13. Ziet er goed uit. Zo groen ook nog alles. En die rare paprika’s en kiwano’s……😂
×
×
 • Create New...