Jump to content

jootje

Members
 • Content Count

  3,174
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  soest

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeetje, wat een mooie broden en anders lekkers! ik bak eigenlijk niet zoveel brood....meestal bak ik met vlagen. Gisteren een goedkoop broodmixje van de Lidl geprobeerd. Dacht eerst dat hij niet goed gerezen was, maar hij is gewoon niet groot. Was een prima broodje...is al op! πŸ˜ŠπŸ˜‹
 2. Sand&Oak.... misschien samen doen met een paar mensen? Ik ben zelf niet geΓ―nteresseerd, maar er zijn er vast wel die dat wel zijn.? dan kun je zaden en verzendkosten delen?
 3. Dat is veel ja...zover had ik nog niet gekeken! 😟
 4. Een van de eerste berichten als je googelt ....denieuwetuin.be
 5. 5 kruiwagens koeiemest. Blij mee! πŸ˜ŠπŸ·πŸ„
 6. jootje

  16-1-2021

  Fraaie update weer. Mooie maaltijden. Oeh..die patatjes zagen er ook goed uit! πŸ˜‹ Dat van dat roodborstje snap ik wel, ook ik β€œ heb β€œ een eigen roodborstje!
 7. Deze week...roerbak met pompoen, wat spruitjes, en wat losse spruitjes en rode ui laatste snijbiet in de snijbiet taart vandaag eten we romanesco....die eigenlijk purple sprouting broccoli zou moeten zijn...althans..dat heb ik gezaaid. maar goed, ik klaag niet...drie keer rechtstreeks uit de tuin gegeten al deze week....happy Jo!
 8. Dat is wel fijn, Huub, dat je tuin er nog was. Lekker doorgaan! De tuin is juist nu een fijne plek, nu thuis lekker overdenken wat je kan en wil in je tuin, en dan steeds een beetje doen! de tuin is wat mij betreft echt de enige plek waar mijn hoofd Γ©cht leeg is! veel plezier..weer!
 9. Spruitjes met kastanjes.... ik heb een oprechte hekel aan het schoonmaken van kastanjes, maar ga het komend najaar toch weer doen. Zo lekker!
 10. Een paprika fabriek...klinkt alsof ze daar paprikas maken! πŸ˜‰ ik denk dat ik het een beetje snap..dat je dan geen paprika’s teelt, je koopt/ krijgt ze daar? Maar ehhh...ik heb een groenteboer op de hoek.....maar ga echt niet stoppen met moestuinieren! 😊
 11. jootje

  26-12-2020

  Prachtige update...mooi joh..die snijbiet ook! Feestje op je bord met al die kleurtjes! ziet er allemaal weer erg lekker uit ook!
 12. Echt een ideale avond voor zoiets hoor Jorieke....heel Nederland aan de gourmet..of grillplaat...en Jorieke gaat kippenkonten knippen wassen! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ”πŸ”πŸ”
 13. Effe nagekeken. Ik heb een aantal palletranden tweedehands gekregen in 2014. En ze staan er nog steeds, en ik ga NIET zorgvuldig met mijn spullen om. Dus ook in de winter staan ze buiten.....dus ik zou het gewoon doen! 😊
 14. jootje

  Winters

  Prachtig! 😊

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...