Jump to content

GebakvanJolanda

Members
 • Posts

  16
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Groningen
 1. Dat zou ik niet weten, de aardbeien zijn net zo groot als die in de winkels liggen, grote aardbeien en bij goede bemesting heb je nog grotere aardbeien. Wij hebben wel eens gedacht dat er annebolen in de grond zaten, haha
 2. Aardbeiplanten, bloeien 1 maal per jaar, maar geven wel grote aardbeien. 4 plantjes voor €1,00
 3. Hier helaas geen struiken meer Als het goed is heeft pap nog een framboos welke uitgedund moet worden..
 4. Dat is ook mijn insteek, niet iedereen vind het opkweken leuk. Daarbij er gaat veel tijd in zitten en het zijn niet alleen de zaden die ik moet kopen, ook goede potgrond, potten en water.
 5. Ik begrijp je antwoord niet.. Het heeft toch niks met dit topic te maken?
 6. Wij wonen in Groningen- zuid, de weijert Noord. Tevens af te halen in Foxhol. Er zijn nog 2 komkommerplanten en 3 tomatenplanten.
 7. Het heeft even geduurd, maar het is zover. Ik heb 4 komkommerplanten en 5 tomatenplanten over en bied deze aan voor € 1,25 per stuk, inclusief potje. De komkommerplanten zijn niet geënt en ik weet niet of dit nu komkommers of augurken(mini komkommer) worden? https://www.facebook.com/groups/758386967522717/
 8. De bakken van de action zijn in diverse kleuren te verkrijgen. Lime, paars, donker blauw, donker groen en grijs.
 9. En ik maar denken dat je hier via mij, via het dlt-forum hier zit. Volgens mij was ik met bokt en dlt forum in de war.
 10. Onze boerenkool had dit ook en mijn vader zei dat dat knolvoet was.
 11. Zojuist zie ik bij de 100 nieuwste producten de zaden weer staan bij de Action. Vorige jaar heb ik deze zaden ook gekocht en ik ben er erg blij mee! Heb zelfs de zaden van vorige jaar nu gezaaid(petunia) en die komen mooi op. Dus graag wil ik dit met jullie delen!
 12. Bedankt voor de leuke reacties! Het is allemaal zo leuk om te doen en ik haal er veel ontspanning uit. Dit forum kwam ter sprake in het forum Bokt, dit is een paardenforum(ja we hebben ook nog 5 paarden, gelukkig heb ik er 2, meer lukt ook niet haha).
×
×
 • Create New...