Jump to content

Pauline Perenboom

Members
 • Posts

  76
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Lelystad
 • OCCUPATION
  leerkracht speciaal onderwijs

Converted

 1. Ik heb ook ooit spaghetti pompoen gezaaid. Begint groen en wordt meer geel van kleur. Denk dat het toch de spaghetti is
 2. Mijn tuin en van mijn vaders tuin ( die is op vakantie)
 3. Bedankt voor je reactie! Ik ben benieuwd, volgende week uitproberen!
 4. Hoi! Ik heb al veel gelezen en gezocht over heermoesgier. Ben enthousiast geworden want ik heb veel heermoes op mijn tuin Vandaag de boel in een emmer gedaan met een plons water erbij, steen erop en deksel erop. Nu wachten. Een week minstens? En dan wou ik het bij mijn pompoenen doen voor een extra boost, maar kan dat wel bij pompoenen? Of gewoon bij allles? En maakt het ook uit als je eerst koemestkorrels hebt gestrooid? Heb ik vandaag namelijk ook gedaan.
 5. Schoffelen, 6 kilo aardbeien plukken, bonen opnieuw gelegd net als doperwten. En proberen heermoesgier te maken, ben benieuwd!
 6. ik lees mee..heb het vanavond ook ontdekt op mijn pompoenen en kalebassen… valt er iets te doen?
 7. emmer halfvol aardbeien geplukt! Heerlijk! De hele boel met de cultivator er door. Het is weer lekker los. Nog wel veel nat op de klei hier maar het was goed te doen. Snijbonen aan de stok gelegd en een hekje voor de doperwten. Doperwten gelegd, eerste keer ben benieuwd. 2 rijtjes radijsjes onder de bonen en toen was het alweer tijd om naar huis te gaan. Wat is een groentetuin toch heerlijk
 8. De eerste aardbeien geplukt! Lekkerrrr En verder geschoffeld en dat verrekte heermoes weer trachten te verwijderen
 9. Het is al een oud topic maar toch nog een vraag. Ik ben op zoek naar een manier, en vooral ook foto's, om dit jaar mijn mini pompoenen te laten klimmen. Nu zag ik jouw tunnel, Jorieke123, heb je dat betongaas gewoon diep in de grond gestoken? En hoe liep het af, is het goed bevallen? Ik heb nu zaailingen van babyboo, jack be little, sweet dumpling, crown sierkalebas, uchi en alladin staan. Hoe zou ik die eens mooi de lucht in kunnen krijgen?
 10. Hoi margreet, Dank je voor je reactie. Ik las al over miestuingrond maar het hoeft denk ik allemaal niet zo tiptop. Denk dat ik toch eens ga kijken bij Praxis. Zelf zaadjes genoeg en enthousiasme ook...nu de uitvoering nog.
 11. Ik zag de zak net op internet..ben op zoek naar zoiets voor in mijn klas. Komt buiten op grind te staan. Zou het wat zijn om met kinderen wat te tuinieren op deze manier? En hoeveel liter grond gaat er in? Gewoon tuinaarde?
 12. Gefeliciteerd allemaal! Het was een leuke wedstrijd!
 13. De beloofde foto wordt niks meer.De radijzen zijn niks meer waard...helaas. Ik denk dat mijn inzending blijft bij de eerder geposte foto's. Tenzij er voor 15 oktober nog een enthousiaste groeier zich meldt.
 14. Ik heb net mijn ieniemienie prei, winter, erin gezet. Zal het nog niet te laat zijn? Het zijn sprietjes van niks dus ik hoop maar dat het aanslaat. Nog tips?
×
×
 • Create New...