Hoi Ik ben Jeroen. Ik woon in Drenthe, ben 30 jaar en ga volgende week met mijn vrouw ons nieuwe huis betrokken. Wij staan te popelen om te verhuizen. Het huis is een burgelijk onderkomen in een nieuwbouwwijk, maar naar jaren een klein balkon te hebben hebben we nu eindelijk een "Echte" tuin (16x10). Heerlijk. Ik ben al langere tijd van het Barbeque genootschap forum, en heb ondertussen een mooie collectie Q's (slang voor bbq ;D). Een Dutch Oven, Weber Smoky Mountain (om te roken), 2 Webers voor het goede grill werk en ik maak ook mijn eigen worsten tegenwoordig. Ik ben een Hobbykok dus. Nu kijkt deze Hobbykok ik al jaren verlekkerd naar Jamie Oliver. En in het specifiek zijn tomaten. Al die kleuren en die smaak. DIe kan ik bij ons in het dorp niet kopen bij de supermarkt. daarom hebben wij besloten een eigen moestuintje te gaan aanleggen. Ik heb inmiddels het boek: "de makkelijke moestuin". Wat een plezier spat er van af, met echte passie geschreven. ik hou er van. We willen graag beginnen met 1 MM om te proberen, 1 MM met tomaten en 1 muurkas voor kruiden. tenminste dat is de theorie. Uit Ervaring weten wij dat de praktijk uit moet wijzen of onze spanningsboog de ambitie aan kan. Ik heb veel vragen voordat ik ga beginnen, maar die zal ik in de juiste categorieen plaatsen Ik hoop veel van jullie te mogen leren. De Gezonde groet, Jeroen