Jump to content

Groentengewas

Members
 • Posts

  42
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  noord-brabant
 1. Updatje , al weken bloemen aan het plukken haha , hij staat er zo bij nu:
 2. me aardbeien plantjes groeien goed!!
 3. alles gekocht en aangesloten! , meteen alles er weer af gehaald en opgeborgen nee te veel slangetjes en buizen zodat alles niet goed meer kan groeien , dus dit topic kan op slot! Edit door de moderator. We houden dit topic gewoon open, om anderen die een dergelijk idee ook wil oppakken de gelegenheid te geven om hierop verder te gaan, maar wellicht anders. gewoon het topic verticaal bewateren dus.
 4. De planten doen het goed! Tot de volgende update!
 5. hey prettig gestoord, als je op me foto bovenaan kijkt zie je dat ik dit ook heb gedaan voor de zekerheid! maar als ik die buis vul zit er denk ik te veel water in de ton! (te grote buis denk ik) daarom leek het me handig op het via een druppelsysteem te doen
 6. bedankt Thinkpad , maar ik heb alle slangen al liggen, hoef alleen nog maar stekkertjes en een stop etc... ------------ zijn deze stekkers goed ? https://www.growshoponline.nu/waterbehandeling/druppelsystemen/capillair-open-45-steker/ , of moet ik deze hebben? : https://www.growshoponline.nu/waterbehandeling/druppelsystemen/be-steker-s-spike-capillair-t-steker/ het CAPILLAIR slangetje moet ik er in draaien (in de pen) alvast bedankt!
 7. Zo weer een hoop gebeurd! plantje lekker aan het zonnen in de tuin met dit heerlijk weer! me tomaat , wortel ,sla, en rode biet komen al op! ook begint er leven te komen bij me paperika! ------- en vandaag met me aardbei project bezig geweest , tot de volgende update!
 8. hmm misschien heb je gelijk, maar met voeding erbij is het wel goed als alles genoeg krijgt. me vader kwam tenet met deze rol binnengelopen , is kijken of ik hier wat van kan maken! Hier hoeven alleen nog maar stekkpennen op! en nog een stop en aansluitpunt voor het water. iemand een link voor welke steekpennen ik nodig heb? (die verticaal kunnen bewateren!?) alvast bedankt!
 9. Vandaag de planten binnengekregen! meteen alles in de ton geplaatst, eerste laag met gestrekte wortels. en toen was die klaar: next update binnenkort!
 10. bedankt , topic doorgelezen, maar nog een paar vragen, hoe kan ik het het beste doen? ik zat te denken aan dit systeem: ik zat te denken aan deze pinnen, : http://www.meeuwse-goes.com/webshop/show/product/druppelset-capilair en om dan met tyleen , een koppelstuk te maken dat ik er een tuinslang aan vast kan maken, maar is dit een goed idee? maar hoe kan ik dan me vloeibare voeding er in krijgen? alvast bedankt!
 11. hallo, ik ben bezig met een regenton met aardbei planten erin! nu wil ik er een bewateringsysteem er op zetten, maar ik zie in de bomen het bos niet meer... het is namelijk de bedoeling dat in de ton een gat zit en daar een naald in word gezet met een slang en zo het water en voeding krijgt! maar ik vind alleen druppelaars die alleen horizontaal werken... iemand een idee? ook graag linkjes erbij! (hier nog een tekening) alvast bedankt!
 12. als toevoeging op me bericht hierboven bedoel ik dit (tekening) groen zijn plantjes , bruin de pennen , blauw de slang
 13. ik heb nog een vraag! met het bewateren zou ik eigelijk een druppelsysteem willen hebben, maar hoe kan ik dit het beste doen? ik heb iets van 41 gaten, ik zat te denken aan deze pennen die ik boven elk gat steek zodat elk plantje goed zijn voeding en water krijgt! http://www.meeuwse-goes.com/webshop/show/product/druppelsteekpen --------------- maar wat voor slang moet ik dan hebben? of is dit ook goed , kant en klaar : http://www.meeuwse-goes.com/webshop/show/product/tileenslang-met-capilairen ik hoop dat jullie me kunnen helpen!
 14. hallo, ik ben opzoek naar witlof pennen /wortels. wie kan me hier aan helpen? graag verzenden als het te ver is! (ik betaal de verzendkosten) prijs overeen te komen!
 15. in het midden komt een buis , maar die is hoofdzakelijk voor het bewateren en bemesten.
×
×
 • Create New...