Jump to content

Bianca1

Members
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Prov. Utrecht
 1. Volgens de track en trace is zadenenvelop B zaterdag aangekomen bij Johnny Q1.
 2. Ik heb zadenenvelop B ontvangen. Nou kom ik vast met een stomme vraag maar als ik hem wil doorsturen hoeveel postzegels moeten er dan op? Hij weegt ongeveer 350 gram.
 3. Wie of wie kan mij vertellen of dit een komkommerplant is?
 4. Ik heb eerlijk gezegd geen idee! haha. Ik had de gedroogde bonen gekregen. Maar ze zijn heel erg lekker Dus ik heb er overgehouden voor volgend jaar. En volgens mij hebben heel veel mensen hier op het forum die wegschaal Heb hem al een paar keer voorbij zien komen haha.
 5. Gewicht is uiteraard zonder schaal
 6. Spike, Ik snap niet zo goed wat je bedoeld met je die gekoelde planten? Ik was niet van plan om nieuwe planten te gaan kopen Het geeft niet dat ik een jaar een keer niet zoveel aardbeien heb. Dan koop ik wel een keer een bakje. Alles loopt erg uit dus we moeten nu nog schutting plaatsen en daarna pas het terras doen. Dus met beetje geluk kunnen we pas in het voorjaar beginnen met het terras. Hoeven ze maar 1 keer verplaatst te worden
 7. Zal eens kijken, maar denk niet dat ik zoveel grote potten heb.
 8. Oké. Maar kunnen ze in het voorjaar dan wéér verplaats worden?
 9. De eerste planten zijn 2 jaar. Die hebben gestekt en zijn dus 1 jaar. Die van 1 jaar hebben nu ook stekken. Ik kan alles wel gaan verplaatsen, maar wanneer kan dat dan? De stekken beginnen nu net echt wortels te krijgen. Kunnen ze wel zo vaak verplaatst worden?
 10. Misschien kan je naar de gemeente bellen om te vragen of dat water getest kan worden.
 11. Heb je er al één afgehaald om open te snijden? Structuur van appel is anders dan van peer. En ruikt uiteraard ook anders.
 12. Wanneer kan je het beste aardbeienplanten verplaatsen? Het probleem is namelijk dat we het terras van de tuin gaan vernieuwen en uitbreiden. De aardbeien staan op het stuk waar terras gaat komen. Echter is het nieuwe stuk waar de aardbeien moeten gaan komen nog niet klaar. Dit kan ook niet zomaar in een weekendje. De aardbeien hebben ook flink wat uitlopers maar nog niet alles is goed geworteld. Hoe pak ik dit het beste aan?

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...