Jump to content

Fruittt

Members
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Ergens in de grote stad
 • Hobbies
  Paardrijden, moestuinieren

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. bedankt voor je reactie! Leggen japanse kwartels meer eieren dan chinese kwartels?
 2. wij willen graag wat kwartels aanschaffen. nou twijfelen we tussen de chinese en japanse kwartel. We willen de kwartels houden voor de eitjes. ook lijkt het ons leuk als er af en toe een hennetje broeds wordt.
 3. Weet iemand waar je in omgeving zuid holland fruitbomen zonder kluit kunt kopen? het gaat om laag, half en hoogstammen. liefst wat grotere hoeveelheden. alvast bedankt!
 4. Er is ruimte voor een airbak, maar ik twijfel. Want als ik een airbak neerzet is er geen ruimte meer over, met een mini wel. Ik denk eigenlijk dat ik ga voor een mini. Dan kan ik, als het bevalt, er later nog 1 bijkopen.
 5. Ik heb op mijn balkon plaats voor 4 aardbeienplanten. Nou heb ik er nu maar 3, en zou ik graag uitbreiden naar 4. Welke aardbeienras kunnen jullie aanraden? Oja, het zou fijn zijn als het een ras is met een hoge opbrengst. Alvast bedankt!
 6. Sinds een paar jaar ben ik helemaal gek van kruiden en fruit: ik heb 3 aarbeienplantjes, een pot met kruiden en sinds kort ook een aalbessenstruik (jonkheer van tets) in pot. Maar volgend jaar zou ik ook graag beginnen met groente kweken. En aangezien ik het met een balkonetje moet doen, is de methode van de MM een beetje de enige optie. Ik twijfel nu tussen een MM mini (inch MM mix en startpakket voor 4 vakken) en de MM airbak (inch MM mix en startpakket voor 4 vakken) Er is helaas geen ruimte om eerst een mini te kopen en daarna een airbak. Wat zouden jullie doen?
×
×
 • Create New...