Jump to content

asc

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ik zal mijn best gaan doen en jullie op de hoogte houden. Ik ben er wel achter gekomen dat sommige rassen niet zo geschikt zijn, omdat ze soms zeer gevoelig zijn voor ziektes. Dus die zoektocht is nog gaande. Ik had ze dit jaar in week 19 geplant buiten en de eerste takken in week 32, als je een kasje heb zou het sneller moeten gaan.
  2. Bedankt voor jullie reacties. Ik had het geluk dat ik aan wat pluggen kon komen dit jaar en ga er volgend jaar ook weer aan proberen te komen. Dan alsnog moet alles meezitten en heb je veel geduld nodig heb ik gemerkt. Vanuit zaad is het een kunst opzich inderdaad en het beschikbare zaad op internet vind ik duur (prijs per zaadje) en niet van voldoende kwaliteit naar mijn ervaring. Zaad is piep klein ja, een coating zou het zaaien eenvoudiger zou maken.
  3. Ik vroeg mij af of er meer mensen zijn die lisianthussen in hun moestuin hebben gehad of hebben proberen op te kweken. Ik had ze zelf dit jaar staan en had een goede kwaliteit snijbloem (mede dankzij de goede zomer), zie foto. Het is geen gebruikelijke bloem in de moestuin, maar wel een hele fraaie. Bij deze dus ook de vraag naar jullie ervaringen/tips voor dit moeilijk te kweken gewas. En uiteraard ook direct de vraag naar zaden of plantmateriaal?
×
×
  • Create New...