Ga naar inhoud

Astrid en co

Members
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

  1. Dankjulliewel voor deze recepten. De laatste jaren ben ik steeds meer van het zelf maken en waar het vlees betreft moet het al heel lang vrije uitloop of biologisch zijn. Het aanbod aan biologische vleeswaren is beperkt en vaak erg duur. Dat wil ik dus ook allemaal zelf gaan doen. Recent kocht ik een snijmachine bij de kringloop, een week geleden een vleesmolen met worstmaakding voor op mijn keukenmachine, Varkensdarm kocht ik bij van Beekum en een vacumeer machine had de Aldi in de aanbieding. Ik ben dus van alle gemakken voorzien, zeg maar. Morgen komt er een bestelling van de Groene Weg binnen en daar zit een kilo ham en een kilo rib bij. Met jullie recepten kan ik aan de slag. Mijn bevindingen deel ik graag met jullie. Het Zeeuwse spek wat ik onlangs maakte viel hier alvast bij iedereen in de smaak. Hartelijke groet, Astrid.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...