Jump to content

angela

Members
 • Content Count

  6,568
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Brabant
 • Hobbies
  lezen, filmpje, winkelen, uit eten

Recent Profile Visitors

1,254 profile views
 1. Gisteren asperges. Ze gaan goed dit jaar
 2. Bloempotten twee maten waarvan ook meerdere van 15liter en bamboe stokken.
 3. Ik ben momenteel ook minder actief hier ik kijk nog wel af en toe maar heb het nogal druk. Op mijn eerste MTFD zaten we bij Jorieke in de kamer op pallets en was het verdomd koud. Ik weet niet of dat de eerste was? Was jij toen niet net geopereerd Appeltje of ging dat nog gebeuren? Zou leuk zijn om elkaar weer te zien!
 4. Jam weggegeven en uien in het zuur
 5. Ik krijg de laatste tijd van alles en er zit vaak een bamboe potlepel houder bij gemaakt van een hele dikke bamboe steel, ik gebruik die nu op de moestuin om oorwurmen een huisje te bieden. op zijn kop ophangen en vullen Of het werkt weet ik nog niet 🤔
 6. De Golden delicious gekregen van Henk. Hij vind het in Brabant schijnbaar niks
 7. Ik heb visite gehad die bracht wat vlees mee en ging weg met een boom, was gezellig!
 8. Ik ben momenteel aan het werk bij een woning oplevering. Daar werd gisteren de tuin afgemaakt en ik heb alle bamboe stokken en bloempotten gekregen Ook nog een grote gouden spiegel maar dat is niet echt moestuin gebonden
 9. Ik vind een lei boom wel handig zelf een struik neemt redelijk wat plaats in. Laat je hem in de pot staan?
 10. angela

  Kweepeer

  Ik had de kweeperen geoogst mooi formaat weer. Boom daarna meteen gesnoeid en een keer los gestoken met de spade hij gaat bij Charly wonen. Omdat ik eigenlijk toch niets doe met de peren. Verder zit ik zelf een beetje in de lappenmand ben geopereerd en komt er momenteel weinig van de tuin.
 11. Hey Mellie ik snap je wel hoor hier krijgen ze bij de voedsel bank wel groente en fruit, hoeveelheden weet ik niet ook niet of het er standaard bij zit. Andere producten die ze krijgen zijn over het algemeen over de datum vorig jaar zelfs bij iemand gezien dat hij thee kreeg uit 2014 nu bederft thee niet maar toch. Vlees ik ook altijd over de datum. Ik heb echter ook gehoord dat niet alle voedselbanken zomaar iets aannemen. Ik had een vergeten courgette heb er soep van gekookt met spekjes erin, ik heb 6 liter soep weg kunnen geven aan wat oudere kennissen zo ook nog 3 bakken gebonden groente soep.
 12. Ik had het al ergens gemeld maar ik was in Zeeland en ik had uien geraapt heb er al een boel weggegeven heb zelf nog een volle emmer over. Uien vind je hier in de buurt niet dus was er wel blij mee ook al kosten ze niets in de winkel. Deze zijn veel sterker van smaak en langer houdbaar.
 13. Vandaag naar de tuin geweest en veel geoogst Ik heb kweeperen geplukt De jonagold appels de enigste 2 pompoenen (ik heb een slecht pompoenen jaar) nog een emmer tomaten geoogst boterbonen geplukt groene bonen geplukt de laatste bieten geoogst 4 courgette's geplukt 1 was nogal groot die zit nu al in de pan voor soep Nog 2 komkommers 1 emmer druiven alle rabarber eraf gehaald 1 savooien kool eruit gehaald. Was een volle kruiwagen.

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...