Jump to content

angela

Members
 • Posts

  6,588
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Brabant
 • Hobbies
  lezen, filmpje, winkelen, uit eten

Recent Profile Visitors

1,731 profile views
 1. Ik denk ik zal even weer eens wat van mij laten horen. Zoals sommige van jullie weten was het voor mij door privé omstandigheden niet zo een heel fijn jaar. Bij mijn moeder is vorig jaar september kanker geconstateerd waar niets meer aan te doen was en het ging steeds een beetje slechter met haar. Verder erg druk met werk, personeelstekort schijnt overal aan de orde te zijn. Hierdoor was ik eigenlijk nog maar met twee dingen bezig mijn werk en op de eerste plaats mijn moeder. Die intussen eind september overleden is. In het begin van haar ziekte ben ik nog wel naar de tuin geweest maar de laatste tijd was het gewoon niet haalbaar. Alsof dit niets is heeft de vereniging waar ik lid van ben besloten dat ik mijn tuin te slecht onderhouden heb en moet ik de helft afstaan en voor het einde van het jaar en dus ook leeg hebben! Omstandigheden maken schijnbaar niets uit en kreeg ik de opmerking dat ik dan maar in de avonden had moeten komen om de tuin bij te houden. Net of doodgaan iets is wat je alleen onder kantoor uren doet? Voor mij echt de druppel waardoor ik momenteel ook niet echt lekker in mijn vel zit. En ik ook wel klaar ben met die vereniging. Hoe ik de tuin leeg moet krijgen weet ik echt nog niet. Ik ben echter zeker niet van plan mijn bezittingen zomaar achter te laten voor dat soort mensen....
 2. Bezig met tomaten. Ik denk dat ik er een algemene saus van maak die ik kan gebruiken voor soep en voor pasta
 3. Victoria pruim. Dit jaar een goed jaar voor pruimen.
 4. Ik stelde de verkregen spullen ook zeer op prijs!
 5. Ooit een zakje zaden van de mtfd ruil tafel meegenomen. Zaden waren over de datum en in een taal die ik niet kan lezen. Dit jaar gezaaid duurde wat langer maar uiteindelijk prima opkomst met dit als resultaat.
 6. Ik heb het een en ander weggegeven aan enkele personen maar niet alles moestuin gerelateerd
 7. Nee helpt niet echt het zal wel zo horen?
 8. Dit jaar geen perziken De Peche heb ik vorig jaar gesnoeid want ik kon er bovenin niet meer bij. Ik had wel veel bloesem maar ik denk dat de vorst dit jaar alles heeft bevroren. Voor zover ik heb kunnen zien bij ons op het complex heeft niemand perziken dit jaar. Ik heb nog wel ingemaakte perziken over van vorig jaar. Zijn echt lekker ingemaakt smaken heel anders dan uit de winkel. Zier er wel een beetje vreemd uit de vrucht door dat rood/bruine de vruchten blijven namelijk niet mooi rood na het inmaken
 9. Mijn laurier heeft het afgelopen winter heel zwaar gehad hij was flink bevroren. Heel veel bruin blad, intussen is hij weer mooi groen aan het worden.
 10. Heb je daar een receptje van ben benieuwd?
 11. Nee moet je eigenlijk ook niet doen maar de bloemetjes zijn ook mooi en trekken veel insecten. De bloemen zijn ook lekker trouwens.
 12. Ik heb er 3 geoogst de rest laat ik bloeien plant ik ze daarna weer uit voor volgend jaar
 13. Ik ga er niets meer aan doen het vreemde is wel dat ze het niet allemaal hebben terwijl wel op de zelfde manier behandeld. De witte bessen sap trouwens ook. Verder is wecken bij mij niet te veel gedoe want daar heb ik geen zin in. Ik verwacht dat het wel op gaat komen (en anders geef ik het weg 😉 )
 14. Ik ben allergisch voor een of ander toegevoegd stofje en daarom maak ik zelf siroop zit er alleen een boel suiker in en vruchten. Deze keer alleen te weinig water toegevoegd. En er zit vrij veel pectine in de vruchten schijnbaar? Ik dacht dat dit eigenlijk alleen voor zwarte bessen ging? Ik had 12 potten goulash basis. Paprika's Tomaten Uien en kruiden toegevoegd. Hopelijk net zo goed als die van vorige keer.
 15. Fles badschuim gekregen omdat ik rabarber had weggegeven
×
×
 • Create New...