Jump to content

MARIJNIZ

Members
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Hoek van Holland
 • OCCUPATION
  Communicatieadviseur
 1. Mijn koolplanten in mijn kasje lijken te verbranden. Of is het een schimmel? Ik heb de kas niet gekrijt. Als iemand het weet, ik hoor het graag!
 2. Ik haal in het Westland bij Debets Schalke (In Monster). Voor 5 van die ruiten was ik zo'n 20 euro kwijt in totaal. Misschien is er bij jou in de buurt ook een kassenbouwer in 2ehands kasmateriaal ?
 3. Goede tip! Ik ga op zoek naar een paar en kijken naar jouw vlog. Ikzelf ben ondertussen alweer lang stil op mijn vlog. Binnenkort maar weer een videootje opnemen.
 4. Op de etiketten van die bomen zag ik staan 4.00m hoog. Dat zijn wel hoomstammen dan. Prijs is niet veel. Maar je begint echt met sprietjes. Ik zou eerder kiezen voor bomen met iig een paar gesteltakken. Dan heb je denk ik wel binnen 2 jaar fruit. 'T zijn planten waar je jaren mee doet. Een tientje meer per boom is dan ook niet duur Gepost met mobiel
 5. Bedankt voor je reactie! Ik ga het proberen op een laptop Gepost met mobiel
 6. http://www.youtube.com/playlist?list=PLlfEXlqIRbPOdNi5hR3-OgkNO4hb3HH2a Gepost met mobiel
 7. Op mobiel werkt de link niet volgens mij. Op desktop wel. Dit is de link Moestuin: http://www.youtube.com/playlist?list=PLlfEXlqIRbPOdNi5hR3-OgkNO4hb3HH2a Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk
 8. Het lukt niet om bij mijn profiel een url bij 'youtube' in te vullen. Ook mijn @marijniz gebruikersnaam kan ik niet invullen bij 'twitter'. Het systeem geeft een foutmelding.
 9. Hallo! Ik lees al geruime tijd tips op het moestuinforum. Nu heb ik mij ook maar geregistreerd, zodat ik ook kan reageren en mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Marijn (33) vader van mijn 2 jarige dochter Norah en vriend van mijn vriendin Met plezier lees ik (via de TapaTalk-app) de berichten op dit forum en haal er ook de nodige tips vandaan. Als media-project ben ik onlangs ook begonnen met vloggen over mijn moestuin op YouTube https://www.youtube.com/playlist?list=PLlfEXlqIRbPOdNi5hR3-OgkNO4hb3HH2a. Mijn moestuin is in de praktijk niet veel meer, dan een kasje, een strookje grond met 3 fruitboompjes, een strookje rondom het kasje van 50 cm breed en een stukje met kruiden. Ik hoop nog veel tips en ervaringen van dit forum mee te krijgen!
×
×
 • Create New...