Jump to content

rico29

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Boxmeer
 1. Waar moet ik snoeien bij de knop, er zijn veel knoppen waar blaadjes uit komen, als ik daar snoei vormt zich daar dan een nieuw takje? Dus dat blaadje wordt dat een nieuw takje of moet ik een andere knop nemen?
 2. Hallo, Heb gisteren 2 sierappel boompjes gekocht, ik wil deze heel graag snoeien, ze zitten in een grote pot en hebben al blaadjes. Het is een halfstam 1.2M. De verkoper zij dat ik van de 3 rechtopstaande takken 1/3 moest snoeien, foto onder, mag ik dat nu nog? de sierappel foto boven wil ik ook graag snoeien. mvg Rico
 3. Het middel waar gaat het via de grond uiteindelijk heen naar het grondwater of een bepaalde richting op ? (dat kan dan ook bij de andere buren zijn )
 4. ik kwam ook met het idee omdat er veel bijen sterfte heerst ,bestrijdingsmiddel trekt in de grond en de bloemen krijgen het binnen.
 5. round up niet vernevelend gaat het recht naar beneden naar het grondwater misschien en dan?
 6. Hallo , Mijn buurman heeft zijn tuin geheel betegeld ,nu spuit hij af en toe gif tegen het onkruid wat er tussen groeit. De afstand tussen mijn tuin en die van hem is 7 meter .Ik wil in mijn tuin aardbeien plantjes planten. Kan het gif schadelijk zijn voor mijn tuin, kan het mijn tuin bereiken ? Mvg Rico

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...