Jump to content

Evelien_

Members
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  0228
 1. Heerlijk zoveel ruimte. Veel plezier en welkom.
 2. Heel erg lief van jullie hoe jullie over bieslook praten en mij raad geven, maar ik dacht zelf meer aan siergras of lavendel of iets dergelijks. Ik wil niet alleen maar groente/fruitgewassen in mijn tuin. Ik zou graag willen weten wat jullie ervaringen zijn met (sier)planten in combinatie met de appelbomen.
 3. Dankjewel voor al jullie reacties! Ik heb meer dan voldoende info,
 4. Hoe zijn jullie ervaringen trouwens met ongedierte en compostbakken? Maaien bijvoorbeeld?
 5. Dankjewel Loes, ik ga de link nogmaals bekijken.
 6. Bieslook is leuk, maar geen vaste plant. Het is naast een moestuinhoekje ook onze siertuin.
 7. Onze tuin is in aanleg. We gaan dit weekend twee appelbomen in leivorm planten. 2 verschillende soorten i.v.m. kruisbestuiving. Nu willen we onder de appelbomen vaste planten neerzetten. Is lavendel of siergras een goede keuze? Ze moeten natuurlijk niet teveel voiding van de appel wegnemen.
 8. Die zijn wel erg groot, ik zal een kleinere moeten hebben. Moet er bij een houten bak een laag worteldoek in?
 9. Ik ben nieuw in moestuinland en heb al wel gelezen dat compost belangrijk is voor de moestuin. Ik zou zelf zo’n bak willen maken, Heb eventueel nog wat hout over, of kan ik beter een plastic vat gebruiken? Wie heeft er tips?
 10. Hallo Moestuinliefhebbers, Ik ben Evelien en woon in Bovenkarspel (noord-holland) samen met mijn vriend en dochter (2013) en zoon (2016) Dit jaar ben ik begonnen met de moestuintjes van AH en heb toen ook cherrytomaten gezaaid. We hebben 2 soorten appelboompjesgeplant. Inmiddels staan er ook paprikaplanten, aardbeien en pompoenplantjes in de tuin. Later wat foto's. Ik zal gerust veel vragen hebben en veel leren hier. Tot snel! Groetjes Evelien
×
×
 • Create New...