Jump to content

Mister w

Members
 • Posts

  93
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  zuid-Polen (in bergen)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hallo, Ben van plan om as week een kweepeer aan te schaffen. Nu heb ik al wat perenbomen en ook jeneverbes, en dat is geen goede combi. de helft van de peren heeft nergens last van en de andere helft heeft roest, maar door vroege interventie in het voorjaar, is dit heel goed onder controle. Nou is mijn vraag is een kweepeer gevoelig voor roest? Groets uit Polen!
 2. Hoi, Ik heb een amandelboompje. Het probleem is het volgende: De kruin wordt steeds zwakker, lees 75% dood. Aan de voet , onder het entpunt, komen wilde uitlopers deze haal ik regelmatig weg. Wat is jullie advies. Alles weghalen en wachten op nieuwe sterke uitlopers vanaf de kroon? Groetjes
 3. Hoi hoi heb een vraag door de vorst en żon deze winter is een heel groot deel van de bast kapot gegaan, rond de stam is zn 90% weg , de boom is ook wat minder , logisch. Maar gaat dit nog wat worden op de langere termijn ? Of valt hij straks om?
 4. Te droog , heb ik te horen gekregen
 5. Hallo, de punten van onze olijf hangen , wat kań dit zijn ? boom staat onder afdak en op een heuvel van 40 cm hoog , staat er al 5 jaar, laatste weken erg veel regen en donker weer.
 6. Hoi, ik heb een grote bloembak met olijfboom , 3x3 meter. is het een goed idee om daar straks wormen als bodemverbeteraar bij te doen?
 7. @bit dankjewel Wat is een goede vochtigheid van de grond in % voor een olijf, hij staat namelijk in de winter droog. Groet
 8. onze buren vinden ons veels te vroeg vogels voeren, ik voer vanaf september om de vogels in de tuin te houden. Wat doen jullie? Ben ik te vroeg?
 9. Hoi hoi, Al 4 jaar zet ik mijn olijfboom in de winter helemaal in de folie, zie het als een kas houten geraamte van 2.5 bij 2.5 en nu 3.5 hoog. Heb er een kachel voor kas in staan met thermostaat. Nu heb ik altijd een bak /emmer met water erbij staan, voor de droge lucht. Nu denk ik eraan om een bevochtiger erbij te zetten? Is dit een goed idee? Die kun je i stellen op bij 50 %. Dank
 10. Hoi hoi, Omday wij regelmatig bezoek krijgen van damherten in de (moes) tuin, wil ik schrikdraad spannen Ben Al uren aan het zoeken op internet. Over de vraav Hoeveel joule klap heb ik nodig?? De ene site geeft 1 aan de ander 6 en de ander weer 2 a 3. Ik heb ook 2 kleine honden(4.5 kg) die moeten niet sterven van de klap, als że er een keer aan mlchyen komen! Iemand enig idee?
 11. Zo vandaag de laatste mest gegeven van dit jaar een voeding voor bij water oplossen en een paar handen koemest door de grond. Heb wel last van beetje geel blad, vooral de bladen tegen de oudste takken binnenin. Lijkt me dat dit normaal oud blad is?
 12. Iemand enig idee wat dit is, zelf begonnen groeien in de tuin, nu in potje gezet.
 13. Ik geef onze olijf boom nu om de 2 weken vloeibare meststoffen. Doe ik dit tot eind Augustus of september, verpakking spreekt zich tegen.
 14. Geeft dit besmettingsgevaar voor omliggende bomen/struiken? Is het nog optie om de kanker weg te snijden en dan de wond te dichten?
×
×
 • Create New...