Jump to content

Mister w

Members
 • Content Count

  87
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  zuid-Polen (in bergen)
 1. Hoi, ik heb een grote bloembak met olijfboom , 3x3 meter. is het een goed idee om daar straks wormen als bodemverbeteraar bij te doen?
 2. @bit dankjewel Wat is een goede vochtigheid van de grond in % voor een olijf, hij staat namelijk in de winter droog. Groet
 3. onze buren vinden ons veels te vroeg vogels voeren, ik voer vanaf september om de vogels in de tuin te houden. Wat doen jullie? Ben ik te vroeg?
 4. Hoi hoi, Al 4 jaar zet ik mijn olijfboom in de winter helemaal in de folie, zie het als een kas houten geraamte van 2.5 bij 2.5 en nu 3.5 hoog. Heb er een kachel voor kas in staan met thermostaat. Nu heb ik altijd een bak /emmer met water erbij staan, voor de droge lucht. Nu denk ik eraan om een bevochtiger erbij te zetten? Is dit een goed idee? Die kun je i stellen op bij 50 %. Dank
 5. Hoi hoi, Omday wij regelmatig bezoek krijgen van damherten in de (moes) tuin, wil ik schrikdraad spannen Ben Al uren aan het zoeken op internet. Over de vraav Hoeveel joule klap heb ik nodig?? De ene site geeft 1 aan de ander 6 en de ander weer 2 a 3. Ik heb ook 2 kleine honden(4.5 kg) die moeten niet sterven van de klap, als że er een keer aan mlchyen komen! Iemand enig idee?
 6. Zo vandaag de laatste mest gegeven van dit jaar een voeding voor bij water oplossen en een paar handen koemest door de grond. Heb wel last van beetje geel blad, vooral de bladen tegen de oudste takken binnenin. Lijkt me dat dit normaal oud blad is?
 7. Iemand enig idee wat dit is, zelf begonnen groeien in de tuin, nu in potje gezet.
 8. Ik geef onze olijf boom nu om de 2 weken vloeibare meststoffen. Doe ik dit tot eind Augustus of september, verpakking spreekt zich tegen.
 9. Geeft dit besmettingsgevaar voor omliggende bomen/struiken? Is het nog optie om de kanker weg te snijden en dan de wond te dichten?
 10. Is dat azijn wel goed voor wortels in die hoeveelheid.
 11. Sinds Vorig jaar heb ik een amandelboompje op stam. De Plant doet het goed, maar ik zie nu scheuren in de stam, wat is dit? Moet ik iets ondernemen? Bvd
 12. Mister w

  Nestje vogels

  Wat zijn dit voor vogeltjes? Ze zitten in een prefab boerenzwaluwnest.
 13. Heb ik nu een schimmel aan mijn kamperfoelie? Wat kan ik het beste doen is er besmettingsgevaar?
 14. Beste tuin prins, dat had ik Vorig jaar, dit voorjaar veel taksterfte, heb de hele struik vandaag moeten verwijderden

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...