Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Geplaatst:

Op de schooltuin waar ik werkzaam ben hebben we dit jaar hemelvaartboontjes of heilige boontjes gezet. Dat is heel goed gelukt met een hele mooie oogst. Ik heb de jonge bonen geplukt en als snijbonen gegeten. Een bijzonder lekkere smaak en de bonen zijn heel snel gaar. Maar nu heb ik de rest van de bonen geplukt en opengemaakt en er zitten dan prachtige twee kleurige bonen in. Ik heb gelezen dat je de bonen eerst laat drogen, dan een nacht in de vriezer tegen de bonenvlieg en dan kun je het in een afgesloten glazen pot bewaren. Tot zover geen probleem. Maar ik kan op internet nergens een recept vinden. Heeft iemand misschien ervaring met het bereiden van een recept met deze bonen?

 

Met vriendelijke groet Dirk Dijkstra.

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...